GIFT: Ekteparet Nicole Kidman og countrysanger Keith Urban på rød løper tidligere i år. Sammen har paret to døtre, mens Kidman har to adoptivbarn fra ekteskapet med Tom Cruise. Foto:Terry Wyatt,Afp

Nicole Kidman ønsker seg flere barn

Den prisvinnende skuespilleren og firebarnsmoren Nicole
Kidman (47) avslører at hun håper hun er gravid hver måned.

Martine Haug Nysether
ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Det avslørte Hollywood-stjernen da hun ble intervjuet av en gravid journalist fra Elle Magazine.

– Å herregud, du er så heldig. Er dette din første, skal Kidman ha uttalt da hun oppdaget graviditeten.

– Da journalisten svarte at det var hennes første og sannsynligvis siste, ettersom hun er 38 år, avslørte firebarnsmoren at hun i en alder av 47 fremdeles ønsker seg flere barn.

Jeg fikk min siste da jeg var 43 år. Bestemoren min fikk sitt siste barn da hun var 49. Hver eneste måned håper jeg at jeg er gravid, forteller Kidman.

Åpen om drømmen

Mens skuespillerens pressetalskvinne, ba journalisten ikke ta med dette i intervjuet, hadde skuespilleren ingenting i mot det.

– «Off the record»? Jeg bryr meg ikke. Hvorfor kan jeg ikke si det? Det er jo det jeg ønsker, påpekte 47-åringen.

Sammen med ektemannen og countrysanger Keith Urban har Hollywood-stjernen døtrene Sunday (6) og Faith (4). Kidman er også mor til Isabella (22) og Connor (19), som hun adopterte da hun var gift med Tom Cruise.

Vanskelig tid

Det har vært et tøft år for Kidman. I mars mistet hun sin gode venn L'WrenScott, som i tillegg til å være kjent som Mick Jaggers kjæreste, gjorde karriere innen motebransjen som designer, modell og stylist.

I september kom den triste nyheten om at Hollywood-skuespilleren mistet faren sin, som følge av et hjerteinfarkt.

– Det har vært helt forferdelig. Både min mor, min søster og jeg forsøker å holde hodet over vannet. Vi er fortsatt ikke over sorgen og tapet, sa skuespilleren fire uker etter den tragiske hendelsen.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder