STRENG DIETT: Chris Hemsworth går til seng sulten i forbindelse med innspilling av ny film. Foto: Wenn

«Thor»-skuespiller lever på 500-600 kalorier dagen

Chris Hemsworth (30) kvitter seg med den muskuløse kroppen han har i filmen «Thor». Ny rolle krever at han er tynn.

  • Jennifer Bråthen

Artikkelen er over seks år gammel

Kinoaktuelle Hemsworth er satt på streng diett i forbindelse med rollen han har i Ron Howards nye film «Heart of the Sea». Den nye rollefiguren skal være slank.

- Vi må være forholdsvis tynne i filmen. Derfor lever vi på 500-600 kalorier dagen, sier han i et intervju med Jimmy Kimmel tidligere denne uken, skriver Huffington Post.

KINOAKTUELL: Hemsworth spiller hovedrollen i «Thor - The Dark World». Foto: Ap

Hemsworth forteller at han kun spiser små salater og litt proteiner - det gjør at han går til sengs sulten.

Bryter dietten

Skuespilleren innrømmer at i blant gir blaffen i det sparsommelige matinntaket.

- Jeg snek i meg et måltid for noen minutter siden, så jeg er i godt humør. Jeg spiste ti pizzastykker og nå har jeg dårlig samvittighet, ler skuespilleren, og legger til at han kun bryter dietten en gang i uken.

Alle må slanke seg

Det strenge matregimet gjelder samtlige skuespillere involvert i filmen, som handler om hvalfangere som kjemper for livet i små flåter i 90 dager etter et skipsforlis.

Hemsworth forteller at de er 15 mann som teller kalorier, snakker om hva de kan og ikke kan spise og hva deres neste snik-måltid skal være.

I «Heart of the Sea» spiller blant annet Ben Whishaw, kjent som James Bonds oppfinner Q i filmen «Skyfall», Cillian Murphy fra Leonardo DiCaprio-filmen «Inception» og Brendan Gleeson fra filmen «Troy». Ifølge IMDB.com har «Heart of the Sea» premiere i 2014.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder