Undertøysmodellen er mer enn klar for bikinisesong

FLOTT I BLÅTT: Miranda Kerrs kropp bærer ikke lenger spor av graviditeten. Her på catwalken og med ektemannen Orlando Bloom. Foto: Pa Photos / Ap

Slik fikk Miranda Kerr bikinikroppen tilbake

Et år etter at hun ble mamma, promoterer modell Miranda Kerr (28) sexy undertøy og bikinier i bedre form en noensinne.

  • Martine Lunder Brenne

Artikkelen er over åtte år gammel

- Jeg tror ikke på at man skal fonekte seg noe. Alt i livet handler om balanse, sier den australske skjønnheten fra bassengkaten til Canberra Times.

Kerr er i full sving med å promotere årets badetøy fra undertøysgiganten Victorias Secret, som hun har jobbet for i flere år.

LES OGSÅ: Victoria's Secret-modell mobbes for vekten

BIKINIVENNINNER: Candice Swanepoel og Miranda Kerr viste nylig fram årets bikinimote i Australia. Foto: Wenn.com

Allerede få måneder etter fødselen var Miranda Kerr tilbake til sin vanlige, slanke figur, og ifølge henne selv så er det ingen mirakelkur bak forvandlingen.

- Jeg drev med yoga gjennom hele graviditeten, gikk mange turer og spiste sunt. Når jeg kan velge vil jeg alltid ha organisk mat, sier modellen, som anslår at hun la på seg rundt 18 kilo da hun gikk gravid.

- For å komme tilbake i form trente jeg med en personlig trener. Blant annet tok vi masse knebøy for å få rumpa tilbake til normalen. I tillegg spiste jeg masse grønnsaker, dampet fisk og linser. I tillegg hjalp ammingen, sier Kerr.

FAR OG SØNN: Orlando Bloom tar gjerne med lille Flynn (1) når han skal trene. Foto: Bulls

Hun og ektemannen Orlando Bloom er også opptatt av å gi sønnen Flynn en sunn oppvekst.

- Jeg må holde meg sunn slik at han holder seg sunn. Nå veier han nesten 13 kilo og er en veldig frisk og rask baby, sier modellen.

Kerr har også blitt avbildet flere ganger i treningstøy med sin personlige trener, og det er tydelig at også ektemannen liker å holde sge i form. For kort tid siden tok han med lille Flynn på treningsstudio, hvor han ble passet av en barnevakt med faren var på en time.

Og ingen kan si at Kerr har ligget på latsiden etter at hun ble mor. I 2011 rakk hun både å pryde forsiden av australske InStyle, i tillegg til at hun bar Victoria's Secrets million-BH under deres årlige show.

Mer om

  1. Moter og Modeller

Flere artikler

  1. Miranda Kerr prøver seg som sanger

  2. Orlando Bloom og Miranda Kerr skilles

  3. Bieber og Bloom: Har havnet i pikant firkantdrama

  4. Bieber postet bilde av trist Orlando Bloom

  5. Miranda Kerr og mannen Evan Spiegel ble foreldre for andre gang

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder