«Skam»-stjernen Ulrikke Falch innrømmer å ha «stalket» Thomas Hayes

19-åringen synes det er «pussig» hvordan kollegaen byttet adresse og telefonnummer i etterkant.

  • Linn-Christin Marthinussen

Artikkelen er over tre år gammel

Onsdag formiddag var Ulrikke Falch (19) og Thomas Hayes (19), kanskje bedre kjent som Vilde og William fra «Skam», blant de deltakende i årets kjendiskamp under Norway Cup på Ekebergsletta.

VGTV: Thomas Hayes (50) blir nedringt: - Alle tror jeg er «Skam»-William

Duoen, som har oppnådd stor berømmelse etter at NRK-serien begynte å rulle på skjermen, er snart aktuell med en tredje sesong.

Fikk du med deg? Slik blir nye «SKAM»

– Fansen kan glede seg mye, tror jeg. Det blir veldig spennende, sier Hayes.

– Jeg tenker at de har en veldig viktig sesong i vente. Spesielt fordi Isak får hovedfokus nå, noe jeg mener er veldig riktig og veldig bra. Jeg gleder meg til å se hva manusforfatter Julie Adem skal gjøre med karakteren, legger Falch til.

– Vet ingenting

NRK har vært kjent for å holde kortene tett til brystet hva gjelder handling og premieredato. Overfor VG kan Falch og Hayes avsløre at selv ikke de vet stort om den kommende sesongen.

Les også: «Lurte» alle med ny «Skam»-kjekkas

– Vi vet egentlig ikke så masse. Vi vet bittelitt mer, men gleder oss like mye som alle andre, tror jeg, forklarer Hayes, før Falch avbryter:

– Vi får manus to uker før det blir sendt på tv. Akkurat nå vet vi ingenting om neste sesong, påstår skuespilleren.

VGTV: Slik er «Skam»-skuespillerne privat

– Thomas' største fan

At livet har tatt en vending for mange av skuespillerne i «Skam»-universet, er ingen hemmelighet. Skuespillerne har blant annet opplevd å bli snikfotografert, og oppsøkt på private adresser.

Hayes og Falch tar det hele imidlertid med stor ro. Sistnevnte innrømmer at hun kanskje er den som har «stalket» kollegaen mest.

– Jeg er jo Thomas' største fan, så det er kanskje jeg som har vært mest plagsom. Jeg fant ut hvor han bodde, men så flyttet han. Deretter fikk jeg tak i nummeret hans, men så endret han det. Pussig med det, sier Falch til stor latter fra sin mannlige kollega.

Selv om man sjelden får gå i fred på gaten, forteller Hayes at han ikke har store utfordringer med sin nyvunne kjendisstatus.

Les også: «Skam» er blitt for populær blant foreldrene

– Det er ting en ikke lenger kan gjøre, som man skulle ønske en kunne gjort. Tilværelsen har selvfølgelig forandret seg, men det er moro.

– For mye sex og alkohol

«Skam» har vokst seg stor siden første sesong. Stort sett ved hjelp av sosiale medier, og en blogg som legger ut klipp, meldingstråder og bilder gjennom uken. Disse klippene samles til en episode hver fredag.

– Jeg tror suksessen speiler at Norge har hatt litt behov for en slik serie. Det har imidlertid stått i mediene at den ikke blir solgt videre i Norden, fordi det menes at det er for mye sex og alkohol. Men det er jo det som er realiteten. Jeg tror mange lar seg fascinere av det, samtidig som man kjenner seg igjen. At serien er ekte og ærlig, forteller Falch.

Selv om en skuespillerkarriere kanskje ikke var det duoen så for seg å satse på for kort tid siden, er eksempelvis Hayes ikke i tvil om hva han ønsker å drive med i fremtiden.

– Jeg skal fortsette med skuespill. Jeg elsker å drive på med det, og synes det er veldig moro, forteller han.

Flere artikler

  1. «William» slutter i «Skam»

  2. «William» skulle vært med i neste sesong av Skam

  3. Nå selges leiligheten til «Skam»-William

  4. Pluss content

    Derfor slutter han: Thomas Hayes om livet som «Skam-William»

  5. «Skam»-Vildes nye Instagram-prosjekt tar av

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder