SOLGT: Tone Damli Aaberge og kjæresten Markus Foss under Se og Hørs kjendisgalla på Chat Noir i fjor. Foto:Frode Hansen,VG

Tones leilighet solgt via sosiale medier

Damli:  – Er veldig happy!

Ifølge megleren er Tone Damlis Frogner-leilighet solgt for «betydelig mer» enn prisantydningen på 8,2 millioner kroner.

ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Én uke etter at Hans Houeland, daglig leder i selskapet EklundOsloNewYork, på sin Instagram-konto delte nyheten om at leiligheten til Markus Foss og Tone Damli skulle selges, er boligen solgt.

Tirsdag var det nok en gang på Instagram-kontoen megleren meldte om neste nyhet - at den var solgt - og det før den var annonsert for salg.

– Jeg er veldig happy, og synes det er herlig at det gikk så fort, sier Tone i en kommentar til VG.

Se også videoen: Disse bildene skal selge Tones leilighet.

Ifølge Houeland var taksten 8,2 millioner kroner, og han opplyser at leiligheten ble solgt for «betydelig mer», før den ble lagt ut på Finn.no. Han la også til emneknaggen #Rekordsalg.

– Vi valgte bevisst å kjøre en strategi hvor vi skulle spre dette ut i mediene, for å slippe å gå ut på Finn og få mange nysgjerrige folk på visning. Det fungerte veldig bra, vi fikk raskt flere henvendelser og har kjørt visning med flere. Til slutt hadde vi to i budrunde, sier Houeland til VG.

Eiendomsmegleren vil ikke røpe salgsprisen, men forteller at leiligheten er på 111 kvadratmeter i P-rom og at den har genrerell høy standard på innvendige overflater.

Om farten på og metoden for salget, sier han:

– Det er ikke alle salg som blir plukket opp av media som dette, som har nyhetsverdi. Men vi har solgt mange boliger kun ved hjelp av sosiale medier. Jeg tror det blir mer og mer vanlig.

Damli og Foss har eid leiligheten på Frogner sammen siden rundt nyttår 2014. Da kjøpte Damli eierandelen av Foss’ eks for 2,5 millioner kroner ifølge Eiendomsregisteret. Boligen hadde Foss og eksen gitt 6.050.000 kroner for et års tid tidligere.

Forrige uke opplyste megleren at leiligheten «vil nok annonseres i løpet av neste uke».

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder