LETTER PÅ SLØRET: «Hunger Games»-stjernen Jennifer Lawrence snakker ut om bildelekkasjene i november-utgaven av motemagasinet Vanity Fair.
LETTER PÅ SLØRET: «Hunger Games»-stjernen Jennifer Lawrence snakker ut om bildelekkasjene i november-utgaven av motemagasinet Vanity Fair. Foto:Wenn.com,

Jennifer Lawrence bryter stillheten om nakenbildelekkasjene

- Jeg var så redd

RAMPELYS

Røper hvem hun sendte bildene til

Skuespiller Jennifer Lawrence (24) fryktet karrieren sto i fare etter at en hacker spredte nakenbilder av stjernen på nett. Nå snakker hun for første gang ut om nakenbildene.

Publisert:

– Jeg var så redd. Jeg visste ikke hvordan det ville påvirke karrieren min, forteller skuespilleren i novemberutgaven av motemagasinet Vanity Fair, skriver Daily News.

Siden september har nakenbilder av profilerte kjendisdamer gått som en farsott verden rundt, og i løpet av den siste måneden har 101 profilertekvinner fått lettkledde bilder av seg selv lekket ut på nett.

Flere av kvinnene har også fått nakenbilder av seg lekket, og blant de hardest rammede er skuespiller Jennifer Lawrence.

– Det er ikke en skandale. Det er en sexforbrytelse. Det er en seksuellkrenkelse. Det er motbydelig, sier 24-åringen i intervjuet med magasinet.

– Begynte å gråte

Skuespilleren forteller at hun forsøkte å skrive en uttalelse rett etter billedlekkasjen, men måtte til slutt be sin pressetalskvinne om å skrive.

– Hver gang jeg forsøkte å skrive begynte jeg å gråte eller så ble jeg sint. Jeg begynte å skrive på en unnskyldning, men jeg har ingenting å be om unnskyldning for, sier stjernen.

– Selv om jeg er en offentlig person, bare fordi jeg er en skuespiller, betyr ikke det at jeg ba om dette.

Bildene, ble ifølge Lawrence, sendt til hennes daværende kjæreste, den britiske skuespilleren Nicholas Hoult (24).

- Jeg var i et kjærlig, sunt og godt forhold i fire år. Det var avstandsforhold, og enten så ser kjæresten din på porno eller så ser han på deg, forteller Lawrence.

Flere nakenlekkasjer

Siste lekkasje, hvor kjendiser som skuespiller Winona Ryder, «Beverly Hills»-stjerne AnnaLynne McCorde og Victoria Secret-modell Erin Heatherton var involvert, skal ha blitt hacket fra nettskyen iCloud.

Etter at flere av kjendisene skal ha fått sine iCloud-kontoer hacket i forbindelse med billedskandalen, avviste Apple i september at lekkasjene skyldes brudd i deres systemer.