SEPARERT: Liam Hemsworth og Miley Cyrus var kjærester i ti år, og giftet seg i fjor. Nå har de gått hver til sitt. Foto: DANNY MOLOSHOK / X01907

Liam Hemsworth om bruddet med Miley Cyrus: – Ønsker henne god helse og lykke

29-åringen uttaler seg for første gang etter at de ble kjent at han og superstjernen ikke lenger er et par.

I helgen ble det kjent at Liam Hemsworth og Miley Cyrus har tatt ut separasjon. Det var en representant for paret som offentliggjorde bruddet, og fortalte at de begge hadde «seg selv og sine karrierer» i fokus.

Nyheten kom åtte måneder etter at paret overrasket med hemmelig bryllup. I juni feiret de 10 år sammen, etter å ha vært av-og-på en rekke ganger, og avfeide samtidig rykter om brudd.

Representanten for paret forteller videre at de to vil ha delt omsorg for dyrene de har sammen, og at de ønsker å få være i fred.

les også

Miley Cyrus vil ikke ha barn: – Jorden er utslitt

Hverken Hemsworth eller Cyrus kommenterte nyheten da den i helgen ble kjent, men mandag har førstnevnte skrevet et innlegg på Instagram, hvor han for første gang uttaler seg.

– Hei alle sammen. Bare en kjapp melding for å si at jeg og Miley nylig er separert, og at jeg ønsker henne god helse og lykke fremover. Dette er en privatsak, og jeg har ikke gitt noen, eller vil gi noen, kommentarer til noen journalister eller aviser, skriver han.

les også

Miley Cyrus overrumplet og forsøkt kysset av fan

Mandag skal 29-åringen angivelig ha gitt en kommentar til Daily Mail om bruddet. Dette avviser han.

– Alt jeg er sitert på er falskt. Fred og kjærlighet, skriver han.

Heller ikke Cyrus har ønsket å snakke offentlig om bruddet, men har lagt ut flere Instagrambilder fra Lake Como. Hun er ifølge TMZ på tur sammen med Kaitlynn Carter, og har publisert bilde av de to som kysser.

Cyrus og Hemsworth møtte hverandre under innspillingen av «The Last Song» i 2010. To år senere fridde «The Hunger Games»-skuespilleren til «Hannah Montana»-stjernen, men kun ett år senere kom sjokkbeskjeden om at paret var gått hver til sitt.

les også

Miley Cyrus om norsk regissør: – Vi ble veldig nære venner

I 2016 kunne fansen glede seg over at paret hadde gjenopptatt både romansen og forlovelsen.

Nå er det altså slutt igjen.

Husker du da Cyrus holdt konsert i Telenor Arena?

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder