POPULÆR: Ashley Graham, her på et moteshow i New York i september. Foto: ANGELA WEISS / AFP

Høygravide Ashley Graham ba om sex-råd

Supermodellen (32) stiller opp på dristig bilde og etterlyser mer åpenhet om sex under svangerskapet.

Den amerikanske «plus size»-modellen venter sitt første barn med ektemannen Justin Ervin (31), filmfotograf og regissør.

Etter at hun kunngjorde graviditeten for noen måneder siden, har Graham hyppig postet bilder av den voksende magen på Instagram – til sine nærmere 10 millioner følgere.

Nå poserer hun også stolt på forsiden av nye Vogue. Motemagasinet lanserer fire ulike cover på sin januarutgave, og 32-åringen har altså fått det ærefulle oppdraget.

Hun poserer også på flere sider inne i bladet, blant annet med dette bildet sammen med ektemannen (artikkelen fortsetter under):

les også

Modell Ashley Graham viser gravidkroppen i nakenvideo

I intervjuet benytter den amerikanske skjønnheten anledningen til å snakke om et tema hun er svært opptatt av for tiden, nemlig hvordan man best kan pleie sexlivet med struttende mage.

– Jeg tror sex går i bølger i alle forhold. Man må liksom tenke om det er noe man skal begynne å planlegge. Og nå, når jeg er gravid, har alt blitt veldig annerledes, betror hun.

les også

Kvinnekroppene som bryter tabuer

Pluss content

– Denne enorme kulen på magen kan være vond å ligge på, og det kan være vanskelig med enkelte stillinger, sier modellen, som er kjent for å ha et svært avslappet forhold til egen kropp – og som ofte poserer lettkledd eller uten en tråd.

– Jeg har bokstavelig talt spurt hver eneste en av mine venninner, som har født barn eller er gravide, om hvilke stillinger de går for. Dette må være en helt normal samtale blant mødre, mener Graham.

(Artikkelen fortsetter under videoen)

Graham forteller at det i starten var uvant å leve med alle forandringene i kroppen, uten å ha kunnskap om hva som egentlig skjer. Hun la på seg mye veldig fort, forteller hun, og følte seg veldig alene.

Til slutt fulgte hun rådet fra stylisten sin om å ta kontakt med andre gravide kvinner, og det er hun glad for.

– Det er et eget fellesskap, en hemmelig forening jeg ikke visste fantes.

Graham røpet nylig til talkshow-vert Ellen DeGeneres at hun har termin «rundt januar en gang», og at barnet i magen er en gutt.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder