GIFTER SEG: Anthony Michael Hall falt pladask for skuespillerkollega Lucia Oskerova. Nå venter bryllup for de to. Foto: Chris Pizzello / AP

Anthony Michael Hall fridde og fikk ja fra kjæresten

Den erfarne skuespilleren Anthony Michael Hall avslører forlovelse på Instagram.

Skuespiller Anthony Michael Hall (51), alle best kjent for sin rolle i «The Breakfast Club» har forlovet seg med skuespillerkjæresten Lucia Oskerova. Det avslører han på Instagram, der han også deler bilder fra parets reise til Italia - der frieriet skal ha funnet sted, melder nettstedet People.

les også

Slik gikk det med 80-tallsstjernene

Pluss content

«9.4.2019 Taormina, Sicilia. Den mest fantastiske tingen du vil oppleve er å elske og å bli elsket tilbake», skriver Hall i den første posten, der han samtidig deler flere bilder av de to og deres familier.

«En kjærlighetshistorie», skriver den kommende brudgommen i en annen post, der han samtidig bruker hashtag’er #proposal #theone og #lovewinsalways.

Ifølge People har Hall og Oskerova, som spilte sammen i filmen «War Machine» fra 2017, truffet hverandre siden sommeren 2016. Det var i hvert da 51 år gamle Hall begynte å dele bilder på sosiale medier av datene med Oskerova.

Senere har de blitt avbildet sammen på diverse arrangementer, blant annet i november 2018 under premieren av Halls film «Bodied», samt på etterfesten for Oscar-utdelingen tidligere i år.

Dette er imidlertid ikke den eneste romantiske seansen som har foregått i den italienske fjellbyen Taormina på Sicilia i det siste. Seneste fredag i forrige uke giftet nemlig skuespiller Aksel Hennie (43) seg med sin Karoline Hegbom (27) i nettopp Taormina.

Her kan du se video fra da paret kysset på kirketrappa:

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder