BABYLYKKE: Den danske skuespilleren, modellen og realitystjernen Brigitte Nielsen. Foto: Joel Ryan / AP

Brigitte Nielsen (54) har blitt fembarnsmor

Sylvester Stallones ekskone har fått sin første datter.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

Siden 2006 har den danske skuespilleren, modellen og realitystjernen vært gift med den italienske TV-produsenten Mattia Dessi (39). Sammen bekrefter de babynyheten i en uttalelse til kjendismagasinet People lørdag kveld:

– Vi er overlykkelige over å ønske vår vakre datter velkommen inn i livene våre. Det har vært en lang vei, og så verdt det. Vi har aldri vært mer forelsket.

les også

Maria Bonnevie (44) og Fredrik Skavlan (51) venter barn igjen

Datteren Frida ble født i Los Angeles fredag. Det var i slutten av mai at hun selv fortalte om graviditeten på sin Instagram-konto. «Nå blir familien større», sto det under bildet hun la ut av seg selv med stor mage.

HAR BLITT FORELDRE: Her er Brigitte Nielsen og Mattia Dessi like før de giftet seg i 2006. Foto: Reuters

Dette er det femte barnet til Nielsen, som fra før har fire sønner i alderen 23 til 34 år. Hun er mest kjent for sin rolle i filmene «Rocky IV», «Cobra» og «Beverly Hills Cop II». Ekteskapet med Sylvester Stallone gjorde henne også kjent over hele verden. Hun har vært gift fire ganger tidligere. Hun har også vært koblet til stjerner som Sean Penn og Arnold Schwarzenegger.

Nielsen er ikke den første filmstjernen som får barn i forholdsvis høy alder. Tvert imot er hun i godt selskap. Susan Sarandon var 46 da hun fødte siste gang, Jane Kaczmarek var 46, Halle Berry 47, Kelly Preston 47, Iman Bowie 45, Geena Davis 48, Holly Hunter 47, Laura Linney 49 og Janet Jackson var 50.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder