Kjemper for ekteskapet

LONDON (VG) David Beckham (28) kjemper nå desperat mot avsløringer om nye elskerinner, ville fester og en forkjærlighet for lesbesex.

  • Tore Ulabrand Johansen

Artikkelen er over 16 år gammel

I går fløy han og kona Victoria (29) hjem til England for å forsøke å redde ekteskapet. I løpet av påskehelgen har utroskapsbeskyldningene eksplodert rundt superstjernen.

Problemene begynte for alvor for Beckham da hans tidligere assistent Rebecca Loos før påske hevdet at hun i lengre tid har vært Beckhams elskerinne. Søndag fortalte samme Loos til avisen Sunday Mirror at hun også har fungert som den reneste horemammaen for den engelske landslagskapteinen.

Loos hevder at en av hennes oppgaver som Beckhams assistent var å smugle kvinner inn på hans hotellrom uten at pressen fikk vite om det.

- Jeg var hans elskerinne, hans hallik og hans kone. I min jobb måtte jeg både passe barna og ordne med hans kvinner, sier Loos til Sunday Mirror.

- Forført

En av kvinnene som Loos hevder å ha smuglet inn til Beckham, er den spanske supermodellen Esther Canadas.

I tillegg avslørte News of the World i går at Beckham skal ha hatt et langvarig forhold til den malayiskfødte skjønnheten og modellen Sarah Marbeck. Til avisen forteller hun i detalj hvordan Beckham hadde forført henne under en Manchester United-turné i Østen for tre år siden. De to var blitt elskere i løpet av noen timer, og holdt kontakt i over to år. Sarah skal blant annet ha hatt sex med David flere ganger mens Victoria gikk gravid med sønnen Romeo.

- Jeg tok ikke lett på forholdet vårt, og det gjorde ikke David heller, forteller Sarah, som sier hun også mottok hundrevis av erotiske tekstmeldinger fra den engelske landslagskapteinen.

I løpet av påskehelgen har det også kommet frem at Beckham skal ha hatt heftige netter med flere skandinaviske kvinner. Søndag skrev danske Ekstra Bladet at Beckham skal ha hatt sex med en 26 år gammel dansk kvinne i Århus natten mellom 6. og 7. august 2002.

I går fulgte 22 år gamle Frida Karlsson opp da hun til svenske Aftonbladet hevdet at Beckham skal ha forsøkt å forføre henne på et hotell i Sveits 15. desember i fjor.

Avviser ryktene

Hun sier Beckham var en så stor skuffelse at hun ikke ønsket å ha sex med ham.

- Han hadde pipestemme og smakte alkohol da vi kysset. Jeg tenkte aldri på at han var gift, men kjente at det ikke var riktig å fortsette. Dessuten opplevde jeg aldri et «wow», ettersom han ikke var særlig god til å kysse, sier Karlsson.

I tillegg til at avsløringene får et stadig større omfang, blir de også mer og mer intime. Til News of the World sier Rebecca Loos at Beckham var fantastisk med tungen, og at de to kunne ha oralsex i timevis. I tillegg hevder kvinnen, som har stått åpent frem som bifil, at fotballstjernen skal ha en forkjærlighet for lesbisk sex.

- Han elsket å høre meg gå i detaljer. Jeg har prøvd nesten alt med andre kvinner, og det tente ham virkelig, sier Loos.

Det var i går krisemøter på «Beckingham Palace» - Victoria og Davids engelske herregård i Hertfordshire utover dagen i går. Ekteparet har drøftet situasjonen med sine advokater og sa via sin pressetalsmann i går at de avviser ryktene på det sterkeste. De to ønsker ikke å gi noen ytterligere kommentarer foreløpig.

Ifølge flere britiske medier er planen nå blant annet at Victoria skal gjennomføre et TV-intervju av typen «jeg forteller alt», på samme måte som prinsesse Diana gjorde da hennes ekteskap hanglet.

Mer om

  1. Victoria Beckham
  2. David Beckham

Flere artikler

  1. Beckham gir kona rosa diamant

  2. - Jeg var Beckhams andre elskerinne

  3. Rebecca snakker på TV igjen

  4. Eskorte-sjef: - Latterlige sex-påstander

  5. - Eneste sidesprang

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder