FORVENTNINGSFULLE: VG møter Julianne og Ulrik Nygård ved kjøkkenbordet på Vinderen for et eksklusivt intervju om mirakelgraviditeten. Les hele intervjuet på VG+.

FORVENTNINGSFULLE: VG møter Julianne og Ulrik Nygård ved kjøkkenbordet på Vinderen for et eksklusivt intervju om mirakelgraviditeten. Les hele intervjuet på VG+. Foto: Mattis Sandblad VG

Fire prøverørsforsøk og tre spontanaborter: «Pilotfrue»: – Ja, jeg er gravid!

Julianne Nygård (27), bak bloggen «Pilotfrue», har holdt på hemmeligheten i nesten fire måneder.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

– Det er jo veldig hyggelig å kunne fortelle at ja, jeg er gravid, forteller toppblogger Julianne Nygård til VG+.

– Det er helt fantastisk, men vi klarer ikke å slappe av helt enda, supplerer ektemannen Ulrik.

Julianne har åpnet døren inn til det fire etasjes rekkehuset på beste vestkant hun deler med eketemannen Ulrik Nygård, og deres to hunder. Familien siste tilskudd, chihuahuaen Ramp, piler ut i desembersnøen og bjeffer oss velkommen.

Tidligere i februar i år kunne paret dele nyheten til leserne om at hun endelig var blitt gravid. Men bare én uke etter kunngjøringen avslørte bloggeren at hun og ektemannen hadde mistet barnet i en spontanabort. Det samme skjedde i august.

Les hele det eksklusive intervjuet med Julianne og Ulrik Nygård på VG+ her: – De sa at fruktbarheten min var på nivå med en eldre dame

Høye skuldre

De siste 14 ukene har Julianne og Ulrik Nygård holdt pusten og hatt høye skuldre. Overfor de cirka 20.000 menneskene som leser bloggen «Pilotfrue» daglig, har de holdt på en stor hemmelighet - mye lenger enn de har gjort tidligere.

Julianne og Ulrik opplevde det annerledes å ha sex under prøveperioden. Her svarer de på hvorfor:

Julianne, som har stukket nesa frem opptil flere ganger med kontroversielle uttalelser, har nemlig vært fast bestemt på å dele alt, eller ingenting. Og nå er de klare.

Paret rakk aldri å komme i gang med sitt femte prøverørsforsøk, som var planlagt at skulle skje før jul. Denne gangen skjedde alt naturlig.

– Vi tar det som et veldig godt tegn at det skjedde naturlig, at kroppen faktisk har villet dette på egenhånd. Det er jo en gla'historie, et julemirakel og en solskinnshistorie - alt på en gang, sier Julianne og fortsetter:

– Det er derfor vi sliter litt med å tro på det. At det faktisk gikk an.

Julianne er gravid i uke 14, nesten fire måneder på vei, og etter planen er terminen en gang i begynnelsen av sommeren.

Uttalelsen som skapte likestillingsdebatt:

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder