Se lille Estelles søte julehilsen

Sammen med mamma og pappa, sjarmerer prinsesse Estelle og prins Oscar det svenske folket i senk med å sang og småpusling i årets julehilsen.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

– Dette er blitt en fin tradisjon, skriver Svensk Damtidning.

Årets julehilsen fra kronprinsesse Victoria og prins Daniels hjem, Haga slott, er spilt inn i slottets drivhus. Her har den populære familien lagt opp til juleverksted med julepynt, kranser, røde epler, silkebånd, kongler, kanelstenger, juleroser og hvite og blå hyasinter i skjønn forening.

INTENS KONSENTRASJON: Mamma og lille prins Oscar er sammen om årets juleforberedelser. Foto: photo@royalcourt.se / photo@royalcourt.se

- Mamma er som mormor, hun kan alle triks i verden, sier den lille prinsessen.

Den svenske kongefamiliens julefotografering med barna i sentrum har lange tradisjoner i vårt naboland. En tradisjon som kong Carl Gustaf og dronning Silvia tok initiativet til da deres barn var små.

VERDENSVANT: Prinsesse Estelle er en verdensvant, sjarmerende liten dame som mer enn gjerne sender en julehilsen til den svenske folket. Foto: photo@royalcourt.se / photo@royalcourt.se

– Estelle er akkurat som meg da jeg var liten. Hun elsker å gjøre i stand, forteller dronningen Silvia i et intervju med TT i anledning hennes 75-årsdag, som også skal feires i julen.

I dette intervjuet som blant annet er gjengitt i Svensk Damtidning, forteller dronningen at hun elsker å bake sammen med barnebarna. For ikke så lenge siden hadde hun lille Estelle på besøk og da laget de to hjemmelaget pasta sammen.

– Da inviterte vi hele familien på en overraskelsemiddag, forteller dronning Silvia.

LUCIA: Feiringen av Lucia står sterkt i Sverige - og i anledning dagen, hadde kronprinsessen tatt dette bildet av Estelle og Oscar som ble sendt ut til media. Foto: photo@royalcourt.se / photo@royalcourt.se

Tilsammen har kongen og dronningen syv barnebarn og hun legger ikke skjul på at det er en stor glede i livet.

– Det er helt fantastisk å følge barna i deres utvikling, hva de gjør, finner på og hvordan de reagerer, sier den stolte bestemoren i intervjuet.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder