MUNTERT: Prins Harry var i godt humør da han møtte pressen sammen med popdivaen Lady Gaga under Well Child Charity Concert i Royal Albert Hall mandag. Foto:Alan Davidson,Afp

Prins Harry sjarmerte Lady Gaga

Mens prins Harry (30) stilte i dress, var Lady Gaga (29) iført det ene dristige antrekket etter det andre under mandagens veldedighetskonsert i London.

ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Den amerikanske popdivaen er kjent for sine avslørende habitter, så mandagens utringede glitrekjole fra designer Brandon Maxwell var slett ikke blant de frekkeste publikum har sett henne i. Da Lady Gaga møtte dronning Elizabeth i 2009, stilte hun i rød lateks.

Artisten nærmet seg imidlertid den berømte grensen da hun under mandagens konsert skiftet til gjennomsiktig, hvit kjole, som avslørte mer enn den skjulte. Uansett, den eksentriske sangeren så ut til å trives under møtet med den britiske prinsen.

Bildene viser en smilende Lady Gaga i munter passiar med Harry – som til gjengjeld skrudde på sjarmen.

STJERNELAG: Tony Bennett, Lady Gaga, Elton John og prins Harry. Foto:Mark Allan,Ap

– Hei, prins Harry! Så hyggelig å møte deg, jeg er Lady Gaga, sa en ydmyk og forsiktig popartist.

– Vi synes du er fantastisk! la hun til, ifølge The Guardian.

FANT TONEN: Prins Harry og Lady Gaga - sistnevnte angivelig med ekte diamanter på øyebrynene. Foto:Pool,Reuters

Anledningen var veldedighetskonserten Well Child i Royal Albert Hall. Harry stilte opp som arrangementets høye beskytter, mens Gaga entret scenen sammen med den amerikanske entertaineren Tony Bennett (88). De to sangstjernene har turnert mye sammen og har også gitt ut et album med duetter, til terningkast 3 fra VGs anmelder.

Harry takket både Gaga og Bennett for at de stilte opp på showet. Prinsen har vært organisasjonens støttespiller siden 2007.

Kjente Diana

Bennett på sin side forklarte at han hadde vært en god venn av Harrys avdøde mor, prinsesse Diana.

– Vi gjorde mye veldedighet sammen, sa Bennett til prinsen, som svarte med «Det er fantastisk å høre!».

Prinsen overtalte i tillegg en velvillig Lady Gaga til å stille opp på personlige møter med flere av de syke barn – som inntektene fra konserten var øremerket – og deres familier.

Med på konserten var også Elton John (68), som er en nær venn av den britiske kongefamilien.

Mens Lady Gaga er nyforlovet med skuespiller Taylor Kinney (33), nyter prins Harry singellivet. Det er for lengst slutt mellom ham og Chelsy Davy, og forholdet til Cressida Bonas endte i fjor.

Flere nyheter på Rampelys

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder