PARET: Trine Rein og Lars Monsen på Gullruten i 2014. Foto: Hallgeir Vågenes , VG

Trine Rein dukket opp i brudekjole på sin egen bursdag

Trine Rein (45) overrasket gjestene i bursdagselskapet sitt med bryllup på lørdag.

  • Angelica Hagen
ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

Dette skriver hun på sin Facebook-side. Lørdag fylte hun nemlig 45 år, men gjestene fikk mer enn de forventet av selskapet.

«I går var den lykkeligste dagen i mitt liv. Alle trodde de skulle i overraskelsesbursdag for meg, og ansiktene til gjestene da de så meg komme i brudekjole var uerstattelig», skriver artisten på engelsk.

GIFT: Nå er de endelig gift, etter å ha vært sammen siden 2008 og forlovet siden juli. Bildet er publisert med Trine Reins tillatelse. Foto: Monica Mørch , Lars Monsen Villmarkssenter

Trine Rein og Lars Monsen (52) har vært et par siden 2008.

VG har vært i kontakt med Trine Rein som ikke ønsker å gi en kommentar på nåværende tidspunkt.

Det var lørdag paret annonserte nyheten om bryllupet i sosiale medier, altså på selveste bryllupsdagen.

Forlovet i juli

«Siden juli har vi holdt på en stor hemmelighet som nå er blitt realisert, og vi har gleden av å dele nyheten med dere som trofast følger oss her: Vi har giftet oss», skrev paret i sosiale medier lørdag.

Rein skriver i innlegget på Facebook at paret forlovet seg i juli, og takker nå for alle gratulasjoner.

Ved siden av innlegget har hun lagt ved et bilde fra dagen, og har allerede mottatt flere tusen likerklikk.

Trine Rein: – Foreldrene mine lurte på om gudstroen var ekte

En av gjestene som ble overrasket var Anne Rimmen (34): «Trodde vi skulle overraske Trine på bursdagen, men det var vi som ble overrasket! Plutselig var vi i bryllup! Hurra for Lars og Trine, og hurra for kjærligheten!», skriver sporstankeret på Instagram.

Superpar

Lars Monsen er utdannet allmennlærer i grunnskolen, og arbeidet som lærer i to år før han ble eventyrer på heltid i 1991. Siden har han gitt ut 18 bøker og tilbragt mer enn 4000 netter i sovepose, ifølge hans hjemmeside.

Trine Rein har siden 1980-tallet hatt fokus på sangkarrieren. I 1993 slapp hun sitt første soloalbum, «Finders, Keepers».

Rein ble også populær i Japan, hvor nesten to tredeler av totalt ca. 600 000 eksemplarer av det første albumet ble solgt, ifølge Wikipedia.

Paret har vært på felles foredrags/motivasjonsturné, samt gitt ut en låt sammen.

– Han har støttet meg på alle måter, inspirert meg og kjeftet på meg. Han har vel gitt meg et spark i baken. Da vi traff hverandre hadde jeg ikke gitt ut et album på ti år, forklarer Rein i et intervju med VG i 2012.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder