Taylor Swift arrives on the red carpet at the MTV Video Music Awards (VMA), August 30, 2015 at the Microsoft Theater in Los Angeles, California. AFP PHOTO/Mark RALSTON Foto: Mark Ralston , Afp

Taylor Swift øverst på Instagram-tronen

Nå har popdronningen danket ut Kim Kardashian og Beyoncé.

  • Angelica Hagen
ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Swift har 45,7 millioner følgere på billeddelingstjenesten Instagram og har dermed danket ut tidligere Instagram-dronning Kim Kardashian, som nå er nummer to på listen foran Beyoncé.

Ifølge Gossip Cop er det ikke mer enn to uker siden Kardashian gikk forbi Beyoncé på listen – lykken viste seg å ikke være langvarig.

På nettsiden Socialblade, som måler antall følgere kjendisene har, ligger fortsatt Kardashian på topp. Men inne på Instagram kan man se at Swift har flere.

Se noen av hennes Instagram-bilder nederst i saken.

Flere kjendiser som er populære på Instagram er Swifts bestevenninne, Selena Gomez, Justin Bieber og Ariana Grande. Vi finner også Kardashian-søstrene Kendall og Kylie Jenner høyt oppe på listen.

Kendall Jenner: Slo søsterens Insta-rekord

Instagrammet norske kjendiser

Taylor Swift har for vane å invitere andre artister til å opptre med henne under hennes pågående turne, 1989 World Tour – for så å Instagramme bilder av dem.

I starten av august var det den norske duoen Nico og Vinz sin tur til å gjeste både konsert og Insta-profil.

Har du lest? Guetta hyller Nico & Vinz

https://instagram.com/p/53t_cLDvCC/

Swift publiserer mange private bilder på sin profil, som kan tenke seg å være en av grunnene til at hun er populær. Det er bilder av henne og kjæresten, Calvin Harris, og en del fra konsertene med kjendisvenninnene.

Taylor Swift har 63,2 millioner følgere på Twitter, der hun også deler bilder.

«Powers That Be»

Instagram-listen er ikke den eneste Swift troner. Ifølge CBS News troner hun nemlig også listen over artister som har hatt størst innflytelse på den moderne kulturen.

Det er første gangen Swift er på listen, som vanligvis inneholder stjerner fra Jay Z og Beyoncé, til Rupert Murdoch.

Juryen viser til popdronningens innflytelse på Apple Music, da de snudde i sin avgjørelse om å ikke betale artistene kompensasjon i sin gratis prøvetid.

Andre kjendiser på listen er Bradley Cooper, Kanye og Kim og Stephen Colbert.

Her er noen av Swifts siste «Insta-moments»:

https://instagram.com/p/7WY679jvC3/

Her leker Swift «Timon» fra Løvenes Konge med katten sin. Teksten sier: «Meerkat Manor»

https://instagram.com/p/6_-BM7DvLN/

Avril har hatt det tøft den siste tiden. Hun har slitt med flåttsykdommen borreliose og i starten av september ble det kjent at hun skal skilles fra ektemannen Chad Kroeger. Hun offentliggjorde bruddet på sin egen Instagram-profil.

https://instagram.com/p/577o6DDvJM/

Her lager Swift mat med DJ-kjæresten Calvin Harris, som tidligere har skrytt av kjærestens kokkekunnskaper i mediene, og kjendismodellen Karlie Kloss.

https://instagram.com/p/5sfqjqDvBP/

Her er Swift med sin gudsønn, Leo Thames og hans mor, skuespiller-venninnen Jaime King. Hun har tidligere dedisert sangen «Never Grow Up» til Leo.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder