HAPPY TOGETHER: Rupert Murdoch (84) og Jerry Hall (59) tar seg tid til å posere for fotografene rett etter at de er blitt smidd i hymens lenker. Foto: REUTERS/Stefan Wermuth ,

25 år ingen hindring - Hall og Murdoch giftet seg

Den tidligere supermodellen Jerry Hall (59) giftet seg i dag med mediemogulen Rupert Murdoch, bare to måneder etter at de forlovet seg.

  • Stella Bugge

Artikkelen er over fire år gammel

På fingeren hadde Hall en diamant forlovelsesring som ifølge avisen Daily Mail er verdt 2,4 millioner pund eller rundt 29 millioner kroner.

Ifølge BBC skal paret ha datet siden i fjor sommer, men det ble offentlig først i oktober, da de to ble observert sammen for første gang i London under verdenscup-finalen i rugby mellom Australia og New Zealand.

Vielsen fant sted i London i Spencer House, et fornemt 1800-talls palass som i sin tid ble bygget av avdøde prinsesse Dianas slektninger.

Bruden, som strålte i en lyseblå trenchcoat over et mørkeblått skjørt, fikk plassert et smellkyss på kinnet av brudgommen som stilte i en klar blå dress, lyseblått slips og hvit skjorte.

Den langbente eksmodellen hadde valgt lave sko for anledningen, og på armen hadde hun en burgunderrød håndveske.

Etter dagens seremoni annonserte mediemogulen Murdoch at han skal ta en pause fra sosiale medier.

Avisen Daily Mirror skriver at paret spiste en romantisk lunsj på den flotte restauranten Scott's i Mayfair og at det lørdag skal holdes en messe for dem i St Brides Churh i Fleet Street, som i sin tid var avisgaten fremfor noen i London.

10 barn

Parets tilsammen 10 barn skal ifølge avisen være til stede.

Forlovelsen ble kunngjort i januar.

Dette blir det fjerde bryllupet til seksbarnsfar Rupert Murdoch. Han ble skilt fra sin tredje kone, Wendi Deng, i 2013.

Jerry Hall har fire barn - Elizabeth, James, Georgia og Gabriel, med Rolling Stones-ikonet Mick Jagger. Hall og Jagger var aldri formelt gift, men holdt sammen i hele 23 år frem til 1999.

SJEKK DEN RINGEN: Det er ikke småtterier hun har på fingeren, Jerry Hall. Ringen skal ifølge Daily Mail være verdt 2,4 millioner pund. Foto: REUTERS/Stefan Wermuth ,

Mer om

  1. Medier

Flere artikler

  1. Avismogul gifter seg med Mick Jaggers eks-kjæreste

  2. Pluss content

    Stjerneparenes store aldersforskjell

  3. Chelsea-eier Roman Abramovitsj og kona Dasja Zjukova separeres

  4. Halle Berry har lagt ut sitt første bilde: Debuterer halvnaken på Instagram

  5. Nå er Hugh Grant endelig gift

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder