ANITA VED FLYGELET: Anita Skorgan (54) har startet et nytt kapittel i livet. Hun bor nå for seg selv i ny leilighet i Oslo sentrum - der hun så vidt fikk plass til sitt elskede flygel - som et stort lysende minne over ham som døde for to år siden. Foto: Frode Hansen

Anita Skorgan om nettdating og drømmemannen

Artist Anita Skorgan har startet et nytt kapittel i livet. Men da hun prøvde seg på nettdating gikk det ikke så bra.

ARTIKKELEN ER OVER SEKS ÅR GAMMEL

Det er 40 år siden Anita Skorgan ble kjendis. Nå er hun 54 år og nyter livet alene i nyinnflyttet leilighet i Oslo sentrum.

I kveld er hun den første som hylles i den populære serien «Hver gang vi møtes» på Tv2. Mest er hun nok kjent for sitt tidligere ekteskap med sangeren Jahn Teigen (63) og sin deltakelse i Melodi Grand Prix.

Artisten forteller i dagens papirutgave av VG at sistnevnte ble en utfordring da hun skulle forsøke seg på nettdating.

SAMBOERE: Anita Skorgan sammen med hunden Kaisa (4.5). Foto: Frode Hansen


Gikk ikke så bra

Jeg hørte at du testet ut nettdating, hvordan gikk det?

- Det gikk ikke så bra, ler Anita

Hva skjedde?
- Jeg ville jo være anonym, siden jeg ikke ville treffe menn som Anita Skorgan - for da kunne jeg jo like gjerne gått på bar. Men da jeg skulle legge til et litt ugjenkjennelig bilde av meg selv, fikk jeg beskjed om at det ikke var lov til å late som om man var kjendis.

Les hele intervjuet - og se flere bilder - i dagens papirutgave av VG.

Rakk du å møte noen menn før profilen ble stoppet?

- Jeg chattet litt med noen, og jeg hadde to hyggelige møter. Men for å bli forelsket, så må noen kjemikalier vibrere på den riktige måten. Det er et mirakel som ikke skjer så ofte i livet. Men jeg har ikke gitt opp håpet, altså.

KNYTTET SAMMEN: Jahn og Anita står hverandre nært selv om de ikke bor sammen. Her fra Jahns 60-årsdag på Theatercafeen i Oslo. Foto: Tore Kristiansen

Tror fortsatt på drømmemannen
Anita Skorgan var gift med Jahn Teigen i tre år. Ekteskapet tok slutt i 1987. Sammen har de datteren Sarah (28). Etter dette var hun samboer med musikeren Freddy Dahl frem til 2009, - med han har hun tvillingene Julie og Maria (16).

Selv om hennes tidligere forhold er avsluttet har hun ikke gitt opp å finne drømmemannnen.

Hvordan er drømmemannen?

- Stødig, varm, klok og morsom. Mer kan vi ikke forlange av en mann, haha. Å ha samme grunninteresser skader heller ikke nevneverdig.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder