LYNKARRIERE: Cardi B jobbet tidligere som stripper, i 2017 fikk hun sitt store gjennombrudd som rapper. Foto: Scott Roth / TT / NTB Scanpix

Enda en rapkomet til Palmesus

Cardi B er den aller første rapperen som har tre låter på Billboard Hot 100 samtidig. Til sommeren kommer hun til Kristiansand.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

«No Limit», «MotorSport» og «Bodak Yellow» var ifølge Billboard.com alle inne på topp 10 samtidig. Cardi B er med på alle låtene, og det plassererer henne i en ekslusiv klubb, som bare The Beatles og Ashanti er med i fra før. Til sommeren kommer rapperen fra Bronx til Norge, og Palmesus-festivalen i Kristiansand.

les også

Rapsensasjon til Palmesus

Tidligere i uken ble det kjent at rapkollegene i Migos er klare, Cardi B er med på deres hit «MotorSport», så kanskje blir de å se sammen på scenen på sørlandet? Cardi B er for øvrig forlovet med Offset, som er med i Migos.

Hun slo for alvor igjennom i fjor, med «Bodak Yellow» som toppet Billboard. Den fikk også to Grammy-nominasjoner.

– Cardi B har virkelig bare vokst og vokst og vokst, og blitt en koloss på veldig korttid. Vi har hatt et øye for utviklingen hennes i godt og vel ett år nå, og det er utrolig gøy å kunne bekrefte Cardi B til årets Palmesus,” sier festivalsjef Leif Fosselie.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder