Nicole Kidman og Keith Urban trosset skilsmisseryktene

Ryktene svirrer, men superparet strålte av forelskelse da de endelig viste seg sammen igjen.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

Country-fest: Det er lenge siden Nicole Kidman og Keith Urban har vist seg sammen, men de dukket opp da Country Music Awards gikk av stabelen i natt. Foto: STEVE MARCUS / X00642

Australske sladreblader har de siste månedene brukt mye spalteplass på å omtale det de mener er tydelige tegn på at det går mot skilsmisse for skuespiller Nicole Kidman og countryartisten Keith Urban.

les også

Meryl Streep til «Big Little Lies»

Paret skal ikke ha vist seg sammen på 80 dager, men i natt dukket de begge opp på den røde løperen i forbindelse med «Country Music Awards» i Las Vegas. Og paret så mer forelsket ut enn noensinne.

Nominert

Både amerikanske og australske tabloider har den siste tiden hevdet at country- sangeren Urban har flyttet fra Kidman. Dette har blitt avvist fra parets hold, og i går gikk de hånd i hånd opp den røde løperen da prisutdelingen gikk av stabelen i Las Vegas. 50-år gamle Urban var nominert til tre priser.

Strålte: Nicole Kidman og Keith Urban så svært forelsket. Foto: STEVE MARCUS / X00642

Filmstjernen og «Big Little Lies»-aktuelle Nicole Kidman møtte Urban i 2005. Urban hadde da slitt med rusmisbruk i flere år, og Kidman hjalp ham til å bli kvitt rusavhengigheten.

les også

Tom Cruise vant versting-kåring

Siden den gang har paret giftet seg og fått to barn sammen, døtrene Sunday Rose og Faith Margareth.

Nicole har fra før barna Isabella og Connor med eks-mannen Tom Cruise.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder