STJERNELAG: Charlize Theron, Nicole Kidman og Margot Robbie er alle aktuelle i filmen om kvinnene som tok et oppgjør med den mannssjåvinistiske kulturen i FOX News. Foto: Scanpix

Stjernelag klare for sexskandale-film

Stjernelaget Nicole Kidman (51), Charlize Theron (42) og Margot Robbie (28) spiller alle i den nye filmen om kvinnene som tar knekken på den mannlige toppsjefen i «Fox News».

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

Det er regissør Jay Roach som har samlet tre av Hollywoods mest populære kvinner for å spille i filmen om Fox News- damenes oppgjør med den mannssjåvinistiske kulturen i kanalen, skriver The Hollywood Reporter.

Historien bak filmen er kjent verden over.

Seksuell trakassering

Det var i juli 2016 det tidligere nyhetsankeret Gretchen Carlson saksøkte sin tidligere sjef, Roger Ailes, for seksuell trakassering.

Det endte med at Gretchen Carlson inngikk et forlik med TV-kanalen Fox på 170 millioner kroner.

Bakgrunn: Fikk sparken etter sexskandale – hjelper Donald Trump.

Ifølge Vanity Fair igangsatte Fox-toppsjefene James Murdoch og Lachlan Murdoch en gransking av Ailes, utført av et eksternt advokatfirma.

En intern gransking som avdekket at Gretchen langt ifra er eneste kvinnen hos Fox som har opplevd Ailes klamme sexpress. Ifølge amerikanske medier var det snakk om opptil 25 kvinner.

les også

Fox News-sjefen fikk sparken etter sexskandaler – nå er han død

Selskapets eier, Rupert Murdoch så ikke annet valg enn å fjerne favoritten, selv om det ifølge Los Angeles Times koster over 300 millioner kroner i kompensasjon til Ailes.

Murdoch avbrøt faktisk egen sommerferie i St. Tropez, fløy til New York og satt seg selv inn som toppsjef i organisasjonen – inntil videre.

les også

Fikk 170 millioner i sexskandale-sak

Sparkingen av Ailes ble sett på som et av de mest spektakulære fall i amerikansk media noensinne.

Ailes døde i 2017.

Spiller hovedrollene

Mens Theron spiller FOX News-ankeret Megyn Kelly, har Kidman rollen som Gretchen Carlson. Robbie skal spille en medprodusent i kanalen.

Margot Robbie var nominert til Oscar i år for hovedrollen i filmen «I, Tonya», i filmen som handler om dramaet som utspant seg mellom kunstløperne Tonya Harding og Nancy Kerrigan før OL på Lillehammer i 1994.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder