HACKET: Ulrikke Falch vet ikke hvem som står bak Twitter-hackingen, men forteller at hun ikke er særlig bekymret. Foto: Mattis Sandblad/VG

Ulrikke Falch: – Twitter-kontoen hacket

Skuespilleren og samfunnsdebattanten ber følgerne sine om å slutte å følge kontoen hennes på Twitter etter at den skal ha blitt hacket onsdag.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

Den tidligere «Skam»-skuespilleren la onsdag kveld ut et innlegg på Instagram-stories hvor hun skriver at Twitter-kontoen hennes er hacket, og hvor hun ber følgere om å slutte å følge brukeren.

Til VG forteller Ulrikke Falch (22) at hun ikke vet hvem som står bak, men at hun har vært i kontakt med Twitter.

– Men det er ikke noe problem for meg. Det er ikke førsteprioritet nå, jeg har litt andre ting jeg bruker tiden min på, sier hun.

Falch forteller at hun ikke hadde totrinnsverifisering på kontoen, og at ingenting annet så langt er hacket.

På Twitter-kontoen har hun nesten 53.000 følgere.

les også

«Ex On The Beach»-Henrik bekrefter forhold til Ulrikke Falch: – Ja, vi er kjærester

22-åringen forteller at hun bytter passord på sine sosiale medier-kontoer ofte. Hun ble oppmerksom på at Twitter-kontoen var hacket da en av følgerne hennes sendte melding til henne på Instagram.

– Jeg tenker ikke at det er noe av det verste som kan skje i verden akkurat nå. Men jeg oppfordrer dem som følger til å avfølge, sier hun.

Falchs tidligere innlegg med blant annet bilder av seg selv, ligger fortsatt tilgjengelig på kontoen. Den har nå fått nytt navn, og har Tyrkia oppført som plassering. I profilbeskrivelsen står det bare «Hüsnü & Atmaca», som også er den siste tweeten som er lagt ut.

Torsdag kveld svarer Twitter til VG at Ulrikke Falch sin konto er endret tilbake, og at de hjelper Falch med å få tilbake kontoen.

HACKET: Slik ser Twitter-profilen til Ulrikke Falch ut nå. Foto: Skjermdump

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder