ENDELIG GIFT: Dette er William og Kates offisielle bryllupsbilde. Foto: Hugo Bernand.

ENDELIG GIFT: Dette er William og Kates offisielle bryllupsbilde. Foto: Hugo Bernand.

Her er Kate og Williams bryllupsbilde

LONDON (VG Nett) Flankert med brudesvenner og -piker tok Kate (29) og William (28) sine offisielle bryllupsbilder.

ARTIKKELEN ER OVER ÅTTE ÅR GAMMEL

Paret tok bildet på Buckingham Palace fredag, rett etter seremonien i Westminster Abbey.

Deretter tok de turen ut på balkongen, før de berømte kyssene.

Det er Hugo Bernand som har tatt bildene.

Det er publisert tre bilder på den offisielle bryllupssiden til William og Kate, ett med paret og brudepikene og -svennene, ett med familiene og ett med paret alene.

Les alt om bryllupet på VG Netts samlesider .

En av brudepikene, Grace van Cutsem, har fått spesielt mye oppmerksomhet etter at hun sto og holdt for ørene mens Kate og William kysset på balkongen. Blant annet er hun på forsiden av den britiske avisen Daily Mirror i dag.

Bildene dukket opp rett etter at de nygifte dro fra Buckingham Palace, og er tatt i tronsalen på det ærverdige slottet.

De siste rapportene forteller at brudeparet dro til Balmoral slott i Skottland, en av kongehusets sommerresidenser. Også Diana og Charles dro hit før de dro videre på sin bryllupstur.

NYGIFTE: Paret tok tre offisielle bilder. Ett alene, ett med familien og ett med brudesvenner og -piker. Foto: Hugo Bernand.

William og Kate har tidligere lørdag forlatt slottet i London for å ta fatt på sin bryllupsreise. Det er foreløpig ukjent hvor paret skal, men det blir spekulert på om de skal til varmere strøk. Det har blitt spekulert om både Kenya, hvor William fridde, Seychellene, Jordan og Karibien.

Prins William og hans nye kone giftet seg fredag foran anslagsvis to milliarder TV-seere, og om lag én million tilskuere i Londons gater.

Før bryllupet ble det klart at Kate ikke får den formelle tittelen prinsesse Catherine, men at paret blir hertug og hertuginne av Cambridge.

Bryllupsgjestene festet til langt på natt, og flere av gjestene, deriblant Kates søster og forlover Pippa, ble sett ankomme hotell Goring ved tre-tiden natt til lørdag.

Foran fra venstre: Miss Grace van Cutsem, Miss Eliza Lopes, Prins Philip, Dronning Elisabeth, Margarita Armstrong-Jones, Lady Louise Windsor, Master William Lowther-Pinkerton. Bak fra venstre: Master Tom Pettifer, Hertuginne Camilla, prins Charles, HRH Prince Harry, Michael Middleton, Carole Middleton, James Middleton, Philippa Middleton. Foto: Hugo Bernand.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder