NY SJANSE: «Jakten på kjærligheten»- deltaker Ann Julie kom inn i varmen igjen da Tor Magne ikke fikk det til å fungere mellom han og Cecilie. Foto: TV 2

Derfor ba «Jakten»-Tor Magne om ny sjanse

Da Tor Magne Egge (33) innså at han hadde valgt feil frier i Cecilia Watnan (21), ringte han til vrakede Ann Julie Bjørgulfson (30) for å be om en ny sjanse.

 • Sofia Storhaug

Artikkelen er over syv år gammel

- I og med at jeg hadde vraket Ann Julie i finalen så var det jo litt drøyt å ringe henne. Hjertet slo mye raskere enn vanlig, og jeg var veldig redd for å bli avvist. Jeg var nok litt sjenert da jeg ringte, men tenkte at jeg hadde ingenting å tape på det, sier han til VG.

Les også: Slik bygger «Jakten»-bøndene fremtiden sammen

I «Jakten på kjærligheten» valgte Tor Magne til slutt 21 år gamle Cecilia. Men da det ikke oppstod noen gnister mellom de to utenfor TV-skjermen, valgte de å ikke dra på tur sammen.

- Like langt

Etter en samtale med programleder Marthe Sveberg Bjørstad bestemte Tor Magne seg for å prøve lykken hos Ann Julie (30) igjen.

- Jeg føler at jeg og Ann Julie har kommet like langt i livet, så vi er litt mer klar for å slå oss til ro. Hun er også en mer rolig type og tar ting som det kommer. Det var det jeg trodde om Cecilie, men når det kommer til stykket så er hun bare 21, og det blir kanskje litt ungt for meg, forteller han.

Da Ann Julie fikk telefonen fra Tor Magne trodde hun først han ringte fordi hun hadde glemt igjen noe på gården.

- Han hadde skrevet en melding angående en t-skjorte og en telefonlader. Men da jeg skjønte at han ville ha meg med på tur ble jeg veldig glad. Jeg ble ikke sint på han fordi han ikke hadde valgt meg først. Han fulgte magefølelsen sin og det synes jeg er veldig bra.

Ikke forelsket

- Tor Magne fortalte meg jo også etter at han hadde gjort valget sitt at han var veldig usikker og redd han hadde valgt feil. Da var jeg litt tøff i kjeften og sa han fikk ringe hvis det ikke funket mellom han og Cecilie, og slik ble det jo, ler Ann Julie.

På spørsmål om Tor Magne er forelsket svarer han nei, men legger ikke skjul på at han er betatt. For bonden skal det mye til for å bli forelsket.

- For å bli forelsket må den andre parten vise interesse. Jeg holder litt tilbake, for jeg er så redd for å bli såret. «Jakten på kjærligheten» har nok bidratt til at jeg har blitt mer åpen og ærlig om følelser enn jeg var tidligere, forteller han.

Mer om

 1. Reality-TV

Flere artikler

 1. Tor Magne: - Hun var en av favorittene

 2. Bonderomantikken endte i brudd

 3. «Jakten»-Øyvind kjøpte smykker til frier for 15.000 kroner

 4. Pluss content

  Vil bli kvitt kjedelig-stempel

 5. Simen Gjølberg Johansen satte frierrekord – men trekker seg fra «Jakten»

Fra andre aviser

 1. Homofile Karla: Jeg blir kvalm av «forskningen» til Nina Karin Monsen

  Bergens Tidende
 2. «Ikke ring meg. Dere er verdens beste foreldre»

  Aftenposten
 3. Meldingene fra Utøya

  Aftenposten
 4. Meldingene fra Utøya

  Aftenposten
 5. Sjokkert Leine tatt ut på A-landslaget

  Aftenposten
 6. Rykket ut til episode med 15-åringen seks dager før drapet

  Fædrelandsvennen

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder