SPORTSANKER: «Frøken-Norge»- Lisa-Mari blir sportsanker i TV2. Foto: AP.
SPORTSANKER: «Frøken-Norge»- Lisa-Mari blir sportsanker i TV2. Foto: AP.

Miss blir sportsanker i TV 2

RAMPELYS

(VG Nett) Den tidligere «Frøken Norge»- vinneren Lisa-Mari Moen Jünge har fått jobb som sportsanker i TV 2.

Publisert: Oppdatert: 08.01.10 09:48

21-åringen som for tiden studerer journalistikk ved Høgskolen i Oslo, har tidligere jobbet for TV 2 i forbindelse med et cupfinaleshow. Tydeligvis har samarbeidet gitt mersmak.

Fin erfaring

- Dette vil være en kjempebra erfaring å ta videre med seg i studiene, samt at jeg får foten litt inn i en bransje jeg svært gjerne vil jobbe med, sier Moen Jünge til Romsdals Budstikke.

21-åringen havnet ikke på pallen i verken Miss World eller Miss International, men har allikevel vært avbildet i en rekke norske blader; i tillegg til å ha vært på forsiden til FHM i både Norge og i utlandet.

Bli tilhenger av Rampelys på Facebook!

Motivert moldenser

Lisa-Mari benekter imidlertid overfor VG Nett at det avisen skriver om at hun ble googlet og kontaktet av TV2, ikke stemmer.

- Det er helt feil, og ser ikke bra ut, skriver Lisa-Mari i en tekstmelding til VG Nett.

- Jeg ble tilfeldig intervjuet av TV 2 som Molde-supporter, og flere uker etter ble jeg invitert på audition, legger journaliststudenten til.

Hun dro på audition, og fikk jobben. Moldenseren kan sees på TV 2 Nyhetskanalen i uke to og uke tre. Hva som eventuelt vil skje etter de to ukene med sending, er foreløpig usikkert.

- Dette er jo en prøveperiode for både meg og tv-kanalen, sier Lisa-Mari, som gjerne vil fullføre studiene.

Lisa-Mari ser på det ankerjobben som en fin mulighet:
- Jeg er interessert i sport, har sceneerfaring og vil bli journalist.

Fikk støtte hjemmefra

Da Lisa-Mari var med i «Frøken Norge» fikk hun massiv støtte hjemmefra. Moldenserne ble oppfordret til å stemme skjønnheten frem i konkurransen. Ordfører i Molde, Jan Petter Hammerø, uttalte da til VG:

- Jeg skal ikke ta for mye av æren. Jeg synes bare det er artig å støtte opp om Moldes kandidat. Lisa-Mari er en god ambassadør - ingen vil om det.

Les flere nyheter på Rampelys-forsiden!

Her kan du lese mer om