VRAKET MISS: Carrie Prejean (22) fra California. Foto: AFP

Vraket miss i sex-skandale

(VG Nett) Først hisset Carrie Prejean (22) på seg halve USA. Så ble hun fratatt missekronen. Nå skal en privat sex-video ha dukket opp.

ARTIKKELEN ER OVER NI ÅR GAMMEL

Carrie Prejean, Miss California som ble nummer to i Miss USA tidligere i år før missedrømmen brast totalt, er i hardt vær - igjen. Carrie, som nylig gikk rettens vei med søksmål mot missearrangørene, har nå gått på en solid smell.

Ifølge nettsiden TMZ har nemlig arrangørene bak Miss California fått tak i en sex-video med Carrie. Og selv om det angivelig ikke er andre enn Carrie selv som figurerer i videoen, så skal innholdet ifølge TMZ være av en sånn art at den er «for Drøy til å publiseres på nettet».

Flaut møte

Da Carrie saksøkte misseorganisasjonen for noen uker tilbake, svarte de med motsøksmål. Begge parter møttes i forrige uke sammen med sine advokater. Også Carries mor skal ha vært tilstede. Carrie skal først ha nektet bestemt for at det var hun som var filmet i videoen, men da kameraet zoomet inn på ansiktet til kvinnen, skal det ikke ha vært tvil om at det var 22-åringen som figurerte. Carries mor skal ha reagert med vantro.

Droppet søksmålet

En sprutrød Carrie ble angivelig målløs, og etter omlag 15 sekunders rådslagning med sine advokater, skal eks-missen ha valgt å droppe søksmålet.

Artikkelen fortsetter under bildet.

KORT MISSELYKKE: Miss California, Carrie Prejean, og missegeneral Donald Trump. Her under en pressekonferanse mens Carrie fortsatt regjerte. Foto: AFP


Carrie fikk hele verdens oppmerksomhet rettet mot seg da hun i Miss USA-finalen uttalte at hun var imot ekteskap mellom homofile. 22-åringen selv har hevdet at hennes syn på homofile var det som kostet henne førsteplassen i kåringen. Arrangørene på sin side slo tilbake med påstand om kontraktsbrudd.

Nå ser det altså ut som siste ordet kan være sagt i krangelen mellom misseorganisasjonen og den vrakede skjønnhetsdronningen.

SKAPTE HOMODEBATT: Svaret Miss California, Carrie Prejean, ga under Miss USA-kåringen, har fått mye oppmerksomhet. Foto: AP

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder