Her er Will Smith og kona i Oslo

(VG Nett) Etter snart 24 timer i Norge viste endelig Will Smith (41) og Jada Pinkett Smith (38) seg frem.

  • Halstein Røyseland
  • Marcus Husby
  • Daniel Pinheiro Harbo
ARTIKKELEN ER OVER TI ÅR GAMMEL

Hollywood-stjernene vinket begge til de fremmøtte fotografene og journalistene da de gikk over gangbroa mellom Oslo Plaza og Oslo Spektrum onsdag kveld, for å øve i forkant av fredagens Nobelkonsert - der ekteparet er verter.

VGTV: Her vinker Will SmithLes flere nyheter på Rampelys-forsiden

Sammen med sønnen Jaden (11) og datteren Willow (9) landet familien med privatfly i går kveld, som kom fra Berlin. Siden ankomsten har Will og kona holdt seg skjult for pressen, og mest sannsynlig samlet krefter før det som blir noen travle dager i Oslo.

Kaster glans

I morgen skal de kaste glans over fakkeltoget som arrangeres av Nei til atomvåpen og går under parolene «Nei til atomvåpen» og «Med Obama for en atomvåpenfri verden».

NOBELVERTER: Jada Pinkett Smith og Will Smith skal lede Nobelkonserten fredag. Foto: AP

Smith og kona vil også overvære fredsprisseremonien i Oslo Rådhus i morgen kl. 13.00.

VGs filmekspert Jon Selås kommenterer:«Gullgutten Will»

Torsdag ettermiddag skal Hollywood-paret i tillegg besøke talkshow-vert Fredrik Skavlan. Programmet sendes fredag, men spilles inn dagen før.

Bankett

I morgen kveld er det også tradisjonell bankett med de celebre Nobel-gjestene på Grand Hotel i Oslo. Siden hele Grand Hotel er satt av til presidenten og hans tropp, bor Smith-familien og de andre Nobel-stjernene på andre hoteller.

Få rampelysnyheter på Facebook

Den store pressekonferansen med Nobel-vertskap og artister arrangeres på Radisson SAS Plaza Hotel fredag formiddag - før fredspriskonserten går av stabelen senere på kvelden.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder