NÅ ER DE ET PAR: Her er Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom på finalefest for «Farmen kjendis». Foto: Hallgeir Vågenes VG

Vendela (50) og Petter (37) er kjærester

Sagaen om de tidligere «Farmen Kjendis»-kollegene
fortsetter. Nå bekrefter de at de er et par.

Artikkelen er over to år gammel

Forholdet mellom den tidligere supermodellen og «Paradise Hotel»-kongen har vært en snakkis de siste månedene etter at TV2s «Farmen Kjendis» var ferdig vist på TV.

Les også: Vendela ler av påstått Pilgaard-flørt

Er de kjærester eller bare tuller de? Er det et pr-stunt? VG har også omtalt forholdet mellom de to, sist under Gullruten i Bergen.

Her avviste Vendela at de var kjærester, men bekreftet at de er veldig gode venner.

Nå har de to endelig bekreftet at de er et par.

– Ja, vi er kjærester, bekrefter både Vendela og Petter overfor seher.no.

Vendela Kirsebom bekrefter nyheten på sin åpne Facebook-side, og feier all tvil til side.

– Det er vanskelig å skjule følelser, og nå kjennes det både godt og riktig å bekrefte at Petter og jeg er et par. Takk for alle støttende lykkeønskninger jeg har fått. Klem

VG har ikke lyktes med å få tak i paret de siste ukene før Gullruten, men paret har stilt opp sammen i flere reportasjer i Se og Hør med koselig vinkling.

I februar uttrykte Pilgaard sin store fascinasjon for den tretten år eldre kvinnen. Men heller ikke her ble det noe kjærestebekreftelse.

– Vendela er drømmedamen. Vi er veldig, veldig, veldig gode venner, og har et helt unikt forhold. Vi støtter hverandre og rådfører oss med hverandre. Vi er ikke kjærester enda, altså. Men hvem vet hva som skjer i fremtiden, uttalte Pilgaard den gang.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder