MODELL: Ashley Graham, her fotografert under Forbes Women’s Summit i New York i juni. Foto: Jamie McCarthy / GETTY IMAGES NORTH AMERICA

Modell Ashley Graham viser gravidkroppen i nakenvideo

Ashley Graham (31) blottlegger både følelser og kropp på Instagram.

Forrige mandag la modellen ut en dristig video hvor hun forteller om hvordan det er å ha en kropp i endring. I billedteksten skriver Graham at hun arbeider med å akseptere egen kropp under graviditeten og takker for støtten hun mottar daglig fra følgerne.

Graham er en av verdens mest kjente plus-size modeller og har lenge vært kjent for dristige innlegg og åpenhet om egen kropp i sosiale medier.

Videoen, som på en uke har samlet opp godt over en halv million likerklikk, ble møtt med overveldende støtte.

les også

Sports Illustrated med mangfold-kampanje

Inspirerte med strekkmerker

Lørdag kveld la modellen ut en Instagram-story der hun hyllet strekkmerkene sine.

– Jeg delte bildet fordi jeg vet det er andre kvinner der ute som føler det samme, som har en vanskelig dag på grunn av måten hun ser ut på og at kroppen hennes er i utvikling, fortalte Graham i storyen.

Storyen ble møtt med støtte fra flere store navn. Victorias Secret-modell Lily Aldrige og skuespiller Niecy Nash la ut om sine egne utfordringer under og etter svangerskap.

Samme kveld publiserte Graham en story der hun takket kvinner som legger ut bilder av strekkmerker på sosiale medier.

– Jeg ville bare takke dere som legger ut alle strekkmerkene deres i før- og etter-graviditetsbilder, uansett om dere har fått barn eller ikke. Det er virkelig inspirerende, delte Graham på Instagram i helgen.

Graham og ektemannen har vært gift i ni år, og kunngjorde at de ventet sitt første barn i august i år. Ingen termindato er offentliggjort, men Hollywood Life spekulerer i om hun er fem måneder på vei.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder