IKKE TILSTEDE: Chris Brown var ikke hjemme da ranet fant sted. TMZ skriver at han ble observert på en nattklubb da gjernigsmenne ankom huset. Foto:Frederick M. Brown,Afp

Chris Browns hjem ble ranet

Chris Brown var ikke hjemme da huset fikk besøk av tre bevæpnede ranere, men tanten hans ble stengt inne i skapet.

Angelica Hagen
ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Hendelsen fant sted rundt klokken to natt til onsdag, ifølge kjendisnettstedet Gossip Cop og flere andre amerikanske medier.

Tre ranere klarte på mystisk vis å komme seg inn på Chris Browns eiendom i San Fernando Valley. Brown var ikke i huset på dette tidspunktet. Tanten hans var imidlertid tilstede og ranerne stengte henne inne i skapet mens de ransaket eiendommen.

Chris Brown etter fengsel: Tar et oppgjør med fortiden

De tre gjerningsmennene stakk av med et ukjent pengebeløp og noen verdifulle eiendeler, ifølge TMZ.

– Brown var ikke tilstede, men tanten hans ble tvunget inn i skapet. Hun ble ikke skadet, sier Los Angeles politiet til NBC Los Angeles.

Politiet forteller at ranerne stakk av i en bil. Hvilket merke bilen hadde er fortsatt ukjent. Det var tanten som ringte politiet kort tid etter at de tre hadde forlatt eiendommen.

Brown har hatt problemer med sikkerheten tidligere. I mai fant han en naken dame i sengen sin. Kvinnen hadde brutt seg inn og sprayet «I LOVE YOU» over hele kjøkkenbenken, i tillegg til å ha sprayet ned to av Browns biler med påskriften «MRS. BROWN».

Etter episoden sa Brown at han skulle skjerpe sikkerheten i hjemmet slik at ikke noe sånt ville skje igjen, ut i fra onsdagens hendelser ser det ut til at dette ikke ble gjort.

Les også: For tjukk til å forlate hjemmet

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder