BRØT STILLHETEN: Etter farens brå død, opplevde Zelda Williams å bli hetset på nett. Nå ønsker hun ikke å la seg mobbe til stillhet, og tok mandag i bruk sin gamle Twitter-konto. Her er Zelda sammen med sin far, Robin Williams, i 2009. Foto: AP Foto: ,

Williams' datter tilbake på sosiale medier

Siterte farens tidligere kollega: «La deg aldri mobbe til taushet»

Robin Williams' datter Zelda Williams (25) returnerte til Twitter med en klar beskjed til sine mange følgere.

Martine Haug Nysether
ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

For over tre uker siden ble den Oscar-vinnende skuespilleren og komikeren Robin Williams funnet død i sitt eget hjem. Mens utallige fans og stjerner uttrykte sin kjærlighet og respekt for Williams på internett, opplevde datteren Zelda å bli hetset på nett.

Etter at flere postet upassende kommentarer og bilder på 25-åringens Twitter-side og Instagram-konto, bestemte hun seg for å kutte ut sosiale medier.

«Jeg forlater denne kontoen mens jeg kommer meg, og kommer til å avgjøre om jeg skal slette den eller ikke», skrev hun på sin Instagram-profil.

Nå har 25-åringen brutt stillheten på sosiale medier. Mandag siterte hun skuespiller Harvey Fierstein, som spilte sammen med hennes far i komedien «Mrs. Doubtfire».

- Tusen takk, skrev Williams på Twitter og linket til følgende sitat fra Fierstein:

«La deg aldri mobbe til taushet. Tillat aldri deg selv å bli et offer. Ikke aksepter andres definisjon av ditt liv, definer deg selv».

Da 25-åringen bestemte seg for å ta en pause fra sosiale medier, benyttet hun anledningen til å fortelle at hun var klar over at hun delte sin far med hele verden, men at hun i motsetning til andre var så heldig å tilbringe dyrbar tid med ham, også uten kameraer til stede.

«Jeg takknemlig for den den lille tiden jeg fikk med ham», skrev hun, og takket for seg.

Thank you. http://t.co/e2hve7fD50

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder