Svenskeprinsen og kjæresten om bråket: - Rystende

Carl Philip (33) og Sofia Hellqvist (27) snakker ut om voldsepisoden i Frankrike i helgen.

ARTIKKELEN ER OVER SYV ÅR GAMMEL

Tumultene skjedde i Cannes natt til lørdag - på gaten utenfor det fasjonable utestedet Baoli. Prinsen ble overfalt av flere menn, og episoden ble filmet av øyenvitner.

VGTV: Se slåsskampen her

Prinsen og kjæresten, som fortsatt befinner seg i Frankrike, letter nå på sløret gjennom den svenske avisen Aftonbladet . De ønsker å fortelle sin versjon av det som skjedde for å unngå spekulasjoner.

- Det var en følelsesladet og rystende opplevelse, betror de to til avisen.

Planen var å innta en hyggelig vennemiddag. I stedet endte kvelden i gedigent slagsmål, og bildene av svenskeprinsen i basketak med fremmede menn, gikk i går verden rundt.

Umotivert

Det var i 03-tiden på natten, da Carl Philip og Sofia forlot nattklubben, at prinsen helt umotivert skal ha blitt overfalt og angrepet av flere ukjente menn. På videoopptaket hører man Sofia fortvilet rope at de må stoppe.

Etter at prinsen har blitt holdt fast og slått, lykkes paret omsider i å bevege seg bort fra klubben.

KJÆRESTER: Prins Carl Philip og Sofia Hellkvist har vært sammen i flere år, og det spås at det går mot forlovelse. Foto: AFTONBLADET

De hissige mennene skal ha kommet helt uforvarende på prinsen.

- Vi hadde en koselig kveld med nære venner. Da vi skulle dra derfra, ble Carl Philip angrepet av noen fremmede menn, forklarer Sofia.

Både Sofia og andre venner som forsøkte å gripe inn og stanse gjerningsmennene, skal også ha blitt rammet av slag før de fikk trukket seg ut. Prinsen hadde ikke med seg livvakter.

«La oss bare gå», hører man Sofia si til prinsen da de har fått fjernet seg fra slåsskampen. Tidligere i tumultene hører man henne rope «For min skyld!» «Elskling!».

Avkrefter rykter

Prinsen og Sofia presiserer overfor Aftonbladet at det første slaget, som er fanget opp på film, er det aller første sammenstøtet med mennene. Det skal ikke ligge noe mer bak opptrinnet, og derfor ønsker paret å avkrefte alle spekulasjoner som måtte gå i den retningen.

Det verserer nemlig rykter om at prinsens venner skal ha vært med på å forårsake bråket, noe prinsen tilbakeviser på det sterkeste.

- Vi har fått høre dette fra flere hold, men kan understreke at det absolutt ikke er sant, sier han.

Carl Philip vil derimot takke vennene som han mener var med på å løse situasjonen og sørge for at den ikke endte verre.

Ennå ikke anmeldt

Carl Philip og Sofia, som slapp uskadd fra slåsskampen, opplyser til Aftonbladet at de etter forholdene har det bra.

- Men det er en hendelse som vi ønsker å takle privat, og vi trenger rom til det. Vi ber derfor mediene og andre om å gi oss litt ro i denne perioden, sier paret.

Det svenske hoffet har ennå ikke politianmeldt forholdet.

- Vi skal nå ta stilling til om vi skal rettsforfølge dette. Det blir klart til uken, sier slottets informasjonssjef Bertil Ternert.

LES I PAPIR-VG I DAG: SVENSKEPRINSENS PARTY-SOMMER

LES OGSÅ: Slik sjokkerer den svenske kongefamilien

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS

FØLG RAMPELYS PÅ FACEBOOK

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder