ENDELIG PÅ SCENEN: Justin Bieber i O2 Arena i går. Foto: Pa Photos

Justin Bieber skuffet småbarn - to timer forsinket

Flere hundre engelske småbarn fikk aldri se helten sin - som dukket opp to timer for sent til konsert i London.

ARTIKKELEN ER OVER SEKS ÅR GAMMEL

Tenåringshelten, som fylte 19 år fredag, måtte tåle kritikk og buing etter den store forsinkelsen før konserten i 02 Arena i London.

Småbarnsforeldre har ifølge flere britiske medier brukt Twitter for å uttrykke misnøye med popstjernens opptreden, og det skal også ha vært buing utenfor arenaen.

Konserten var annonsert til å starte 20.30 på kvelden, men Bieber dukket ikke opp før rundt 22.30. Da hadde mange allerede forlatt lokalet, ifølge blant andre Daily Mail.

- Det er skammelig, så mange barn ble lei seg og måtte med knuste hjerter forlate konserten. Mange hadde sett frem til å se Bieber i flere uker, sier en fan til Daily Mail.
Konsertarrangøren O2 har beklaget forsinkelsen, men hovedpersonen selv har ikke latt høre fra seg.

STORSLAGENT SHOW: Justin Bieber med englevinger på scenen i O2 Arena. Foto: Pa Photos

- Alle buet. Og da han kom på scenen sa han ikke unnskyld, han bare begynte å synge, sier Bieber-fan Rikki Townsend til The Sun.

Avisen har også snakket med 46-åringen Sarah Joyce som hadde reist helt fra Portsmouth i sør-England med døtrene på 13 og ni år.

- Det er urettferdig, vi har brukt over 200 pund på billetter kjøpt 18 måneder i forkant. Han var forsinket og vi måtte dra for å komme oss hjem.

Bieber kommer til Oslo for tre konserter 16., 17. og 18. april, og på Telenor Arenas hjemmesider er showstart (med oppvarming) klokken 20.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder