GODT GIFT: Crystal Harris og Hugh Hefner ga hverandre sitt ja i natt, norsk tid. Foto: Wenn.com / Twitter.

Endelig! Hugh Hefner (86) giftet seg igjen

(VG Nett) Forrige gang avlyste Crystal Harris (26) fem dager før bryllupet, men i går fikk Hugh Hefner endelig sin 60 år yngre kjæreste til kone.

ARTIKKELEN ER OVER SEKS ÅR GAMMEL

Bryllupet fant sted på Playboy Mansion i Los Angeles på nyttårsaften.

Paret har på sedvanlig vis tatt til Twitter for å kommunisere sine tanker og følelser rundt bryllupet.

- Crystal og jeg giftet oss på nyttårsaften på The Mansion med Keith som forlover. Elsker den jenta! skrev Hefner ved 08-tiden norsk tid.

En time senere la han ut et bilde av seg selv og bruden - hun i lang, lys kjole, han i sin vante hatt.

- Godt nyttår fra herr og fru Hugh Hefner! akkompagnerte han bildet med.

Rett før bryllupet tvitret Crystal Harris om at hun gledet seg til endelig å bli smidd i hymens lenker med Playboy-sjefen.

- I dag er dagen jeg blir fru Hugh Hefner. Føler meg veldig glad, heldig og velsignet.

Etter bryllupet la også Harris ut det samme bildet som Hefner, i tillegg til en rekke oppdateringer om hvor hyggelig hun har det. Hun har også endret navn på Twitter-siden til Crystal Hefner.

Hefner og Harris ble forlovet i 2010, og skulle egentlig gifte seg sommeren 2011. Fem dager før bryllupet dumpet hun imidlertid sin 60 år eldre kjæreste.

Hun begrunnet valget med at hun trengte mer tid - og et drøyt år var åpenbart tiden hun trengte for å se at Hefner var den rette for henne.

I mellomtiden hadde de imidlertid en offentlig skittentøyvask, hvor Harris blant annet sa at hun bare hadde hatt sex med Hefner et fåtall ganger - og at det var en tam hyrdestund. Hun solgte også forlovelsesringen på auksjon.

Ekteskapet er Hefners tredje. Han har tidligere vært gift med Mildred Williams og Kimberley Conrad. Harris har ikke tidligere vært gift.

Crystal & I married on New Year's Eve in the Mansion with Keith as my Best Man. Love that girl! twitter.com/hughhefner/sta¿
— Hugh Hefner (@hughhefner) januar 1, 2013
Happy New Year from Mr. and Mrs. Hugh Hefner! twitter.com/hughhefner/sta¿
— Hugh Hefner (@hughhefner) januar 1, 2013

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder