Madeleine, Christopher O'Neill og datteren prinsesse Leonore under dåpen i juni i fjor. Nå flytter familien til Sverige.
Madeleine, Christopher O'Neill og datteren prinsesse Leonore under dåpen i juni i fjor. Nå flytter familien til Sverige. Foto:Jonathan Nackstrand,Afp

«Kungen» knuser Maddes husdrøm

RAMPELYS

Villaen, som opprinnelig var tiltenkt den svenske prinsessen
og hennes familie, blir gjort om til leiligheter. Det har pappa Kongen bestemt.

Publisert:

Forrige uke ble det kjent at prinsesse Madeleine omsider flytter hjem til Sverige etter å ha vært bosatt i utlandet i tre år.

Villa Parkudden på Djurgården, som på sin tid ble bygget for prins Carl og prinsesse Ingeborg på 1890-tallet, har lenge vært tenkt til Madde og hennes familie. Men nå som prinsessen endeling flytter hjem ser det ut til at det er lagt helt andre planer for villaen.

- Det pågår en renovering av Parkudden, og vi er ferdig med fasaden og taket. Til våren kommer det til å skje en indre renovering av Parkudden. Som planene ser ut akkurat nå så kan det bli opptil seks leiligheter i huset, skriver Gunnar Holmgren, i Stockholms slottsforvaltning, i en mail til Expressen.

Det er kongen som har siste ord i saken om hva som skal skje med huset, og det skal være han som har besluttet at det 900 kvadratmeter store huset nå skal deles inn i leiligheter.

Opprinnelig var planen at den svenske prinsessen skulle bosette seg i London for å komme nærmere familien, men det var altså ikke nærme nok. Nå har hun og hennes lille familie bestemt seg for å flytte tilbake til Sverige.

Her kan du lese mer om