NESTEN-SKANDALEN: Her går Kanye West ned fra scenen igjen etter stuntet under Grammy Awards natt til mandag norsk tid. Bak ham står en målløs Beck. Foto:Lucy Nicholson,Reuters

Kanye West sier Grammy-stuntet var en spøk

Kanye West ble den store snakkisen etter Grammy Awards etter at han på nytt stormet scenen uanmeldt. Nå sier artisten at det hele var ment som en spøk.

ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Det var under Grammy Awars natt til mandag norsk tid at Kanye West kom løpende opp på scenen idet artisten Beck skulle motta prisen for årets album.

Opptrinnet minnet mistenkelig om skandalen fra 2009:

West avbrøt Taylor Swifts takketale under MTV Video Music Awards, og antydet at prisen for beste video burde ha gått til Beyoncé.

Denne gangen varte imidlertid opptrinnet i bare noen få sekunder. Hele opptrinnet gikk så fort at prisvinneren selv knapt rakk å reagere.

Fordi Grammy-publikummet trodde det hele bare var en spøk, tok de seansen med et smil. Etter sendingen nektet imidlertid en alvorlig West for at stuntet var gjort for moro skyld, og uttalte Beck burde ha gitt prisen til Beyoncé.

– Hvis Grammy ønsker at de virkelige kunstnerne skal komme tilbake må de slutte å tulle med oss. Vi kommer ikke til å finne oss i det, sa han til underholdningsnettstedet E!.

Nå bekrefter imidlertid West at det hele var ment som en spøk.

– Stemmene i hodet mitt sa at jeg burde gå, og da gikk jeg omtrent halvveis opp på scenen. Men jeg ville ikke ta fra Beck det store øyeblikket, eller tiden han hadde til å snakke, sier West ifølge The Guardian.

– Det var en slags spøk – som Grammy i seg selv, sier West.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder