UTSETTES: Paul Walker, her med Vin Diesel i en av «Fast & Furious»-filmene. Den syvende filmen blir fullført, men nå er innspillingen utsatt på ubestemt tid, melder filmselskapet Universal. Foto: AP Photo/Universal Pictures, Jaimie Trueblood

UTSETTES: Paul Walker, her med Vin Diesel i en av «Fast & Furious»-filmene. Den syvende filmen blir fullført, men nå er innspillingen utsatt på ubestemt tid, melder filmselskapet Universal. Foto: AP Photo/Universal Pictures, Jaimie Trueblood

Utsetter «Fast & Furious 7» på ubestemt tid

Filmselskapet Universal utsetter innspillingen av den syvende «Fast & Furious»-filmen, etter Paul Walkers (40) tragiske dødsfall.

ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

Natt til søndag kom nyheten om at den amerikanske skuespilleren Paul Walker (40) døde i en tragisk bilulykke i Santa Clarita, nord for Los Angeles.

Mandag morgen skulle Walker fortsatt innspillingen av den syvende «Fast & Furious»-filmen sammen med blant andre Vin Diesel og Dwayne Johnson. Søndag meldte Universal at filmen skal fullføres, men at innspillingen ville bli utsatt et par dager.

Til tross for at mye av «Fast & Furious 7»-filmen er spilt inn, er den langt fra komplett, og nå har filmselskapet bestemt seg for å utsette innspillingen av filmen.

- Akkurat nå er alle i Universal opptatt av å gi støtte til Pauls nærmeste familie og den utvidede «Fast & Furious»-familien bestående av skuespillere, crew og filmskapere, sa filmselskapet i en uttalelse onsdag, ifølge Associated Press.

Vil hedre Walker

Etter skuespillerens bortgang har Universal lovet å gi en del av inntektene fra hjemmeunderholdningssalget av «Fast & Furious 6» til Walkers veldedighet, Reach Out Worldwide.

Den 40 år gamle skuespilleren grunnla organisasjonen, som samarbeider med lokale eksperter med å gi katastrofehjelp, i 2010, etter at Haiti ble rammet av jordskjelv.

- Med tapet av Paul, har verden mistet en mann som brukte store deler av sitt liv til å hjelpe andre, sa lederen av Universal Pictures, Donna Langley i en uttalelse tirsdag, skriver CNN.

- Vi deler den dype sorgen med hans familie, venner og de utallige fans som elsker ham. Vi vil holde Pauls minne i live og ære arven etter ham gjennom å fortsatt støtte organisasjonen hans, Reach Out Worldwide, sa Langley.

- Vennlig person

I dagene etter dødsfallet har flere kjendiser og privatpersoner uttrykt sin sorg. Faren til filmstjernen, Paul Walker sr. beskriver sønnen sin som en snill person.

- Han var en virkelig vennlig person. Han hadde en måte å snakke til meg på som sa meg at han var veldig glad i meg. Jeg kan ikke huske at jeg har hatt en krangel med sønnen min, sier han under TV-intervjuet.

Onsdag kom den offisielle obduksjonsrapporten som indikerte at Walker kan ha vært i live rett etter den fatale bilkrasjen, men at den eksplosive brannen oppsto til slutt endte hans liv.

Ifølge Coroner's Office i L.A. County kan det ta ytterligere seks til åtte uker før den endelige rapporten rundt omstendighetene ved den fatale krasjen er klare, har fått VG opplyst.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder