Thomas Seltzer stilte med hund på rød løper

Sammen med resten av komiker-Norge tok Thomas Seltzer (44) turen til «Latter» for å få med seg premieren på Bård Tufte Johansens stand-up show «Mann 44 snakker om».

Martine Haug Nysether
ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

I en årrekke har komikerduoen Bård Tufte Johansen og Harald Eia sørget for at nordmenn har fått trimmet lattermusklene.

- Jeg tror Bård klarer seg fint alene. Det er på tide å gjøre noe på egenhånd som 44-åring, sier Seltzer før showet til VG.

Mens flere av komikerne kom med følge, dukket Seltzer opp med sin firebente venn. Seltzer, som er mest kjent som bassist i Turboneger, strevde imidlertid med å huske navnet på kameraten, som var lånt inn for anledningen.

- Jeg tok han med fordi når du er 44 år blir all omsorg kanalisert inn i han her, forteller programlederen.

- Skyhøye forventninger

23 år etter Eia og Johansen møttes som tekstforfattere og programledere i NRK-programmet «U» i 1991, skal sistnevnte prøve seg på egen hånd.

- Det blir fint å se Bård på egenhånd. Jeg har sett litt allerede og gleder meg veldig, sier Harald Eia til VG idet han hastet forbi pressekorpset.

I to år har Tufte Johansen jobbet med stand-up showet «Mann 44 snakker om», hvor han blant annet snakker om sykkelseter, mammablader, yoga og bark fra plantasjen.

Radioresepsjonens Steinar Sagen, som kom sammen med kjæresten Catrin Eide, la ikke skjul på sine forventninger til kveldens show.

- Jeg har skyhøye forventninger. Bård er Norges morsomste mann og jeg tror han kommer til å levere, sier Sagen og legger til at Tufte Johansen har et enormt press på seg med tanke på kveldens publikummere.

Ordknapp Ramm

I tillegg til Seltzer og Eia var komikerne Nils Ingar Aadne, Pernille Sørensen, Dagfinn Lyngbø, Morten Ramm og Atle Antonsen blant gjestene som tok turen til «Latter» på Aker Brygge.

- Det er helt forferdelig å stå foran oss. Men Bård er så morsom at han for selv oss erfarne til å le, sier Antonsen til VG.

For knappe to uker siden giftet komiker Morten Ramm seg med samboeren Anette Skarpaas. På spørsmål om hvordan det er å være gift svarte han:

- Nå liker vi alt det samme. Jeg mener, vi gleder oss veldig til i kveld, fleipet komikeren.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder