POPULÆR: Tommy Tee er for tiden mentor i TV2 programmet «The Voice». Foto: Roger Neumann

POPULÆR: Tommy Tee er for tiden mentor i TV2 programmet «The Voice». Foto: Roger Neumann

Nå vil «The Voice»-mentoren prioritere familien

Tommy Tee legger ikke skjul på at deltakelsen i The Voice har gått hardt utover familielivet. Nå savner han konen og sine tre barn.

Sofia Storhaug
ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

Programleder, hip hop-artist og produsent Tommy Tee har hatt mange baller i luften dette året.

Sammen med Sondre Lerche (31) Lene Nystrøm (39) og Espen Lind (42) er han blant annet mentor for håpefulle artister.
Den travle timeplanen kan til tider bli mye for hans forlovede, den halvt meksikanske Sylvia Vavik (33), og deres tre barn.

Slitsomt

- Det går mot en gryende «skilsmisse», spøker den populære mentoren til VG, og legger ikke skjul på at han savner dem hjemme.

- Til tider kan det bli dårlig stemning. Jeg har nok tatt på meg litt for mye dette året, hvilket resulterer i at jeg kommer hjem når ungene har lagt seg og går før de står opp. Det begynner å bli litt slitsomt.

LES OGSÅ: Tommy Tee om «The Voice»-flausen: - Veldig trist

- Det er viktig å ta vare på de øyeblikkene man har sammen, og det er absolutt noe jeg må jobbe mer med. Jeg trives svært godt hjemme både som kjæreste og far. Når jeg ikke har tid til det blir det selvfølgelig frustrerende for dem hjemme. Men også for meg, jeg savner jo dem der hjemme fryktelig mye når jeg jobber med The Voice og andre ting.

Blitt eldre

Torsdag slapp den populære artisten albumet sitt. Fire år har gått siden sist. Albumet «Musikk ække viktig» har høstet ros, både hos anmelderne og publikum.

VGs anmelder ga albumet terningkast fire og skrev blant annet at albumet er «et sirkus få andre kunne dirigert bedre».

- Jeg merker at jeg har blitt eldre og at jeg har lært meg å sette pris på øyeblikkene. Før var det litt «me against the world», i dag reflekterer jeg mer over livets dobbeltheter, kontraster og motpoler. Jeg titulerte albumet mitt «musikk er ikke viktig» fordi jeg har så mye annet i livet mitt som kommer foran det. Ungene og samboeren min betyr alt for meg.

Vil ha stort bryllup

I 2008 fridde 42-åringen til samboeren. Fem år senere er bryllupet fortsatt på vent.

- Jeg har så store ambisjoner for bryllupet, jeg vil ha masse folk og et stort bryllup. De ingrediensene der koster jo mye penger, så da må man spare, og det tar tid. Men vi skal i alle fall gifte oss innen det er gått ti år.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder