KASTER GLANS: Scarlett Johansson er ofte å se på røde løpere. Her er hun på filmpremiere i Venezia i forbindelse med filmen «Under The Skin». Foto: Getty Images

Scarlett Johansson kåret til verdens mest sexy kvinne

Den blonde filmskuespilleren topper liste over verden mest sexy kvinner. Det er herremagasinet Esquire som står bak kåringen.

  • Jennifer Bråthen

Artikkelen er over seks år gammel

Dette er andre gangen den 28-år gamle Hollywood-skjønnheten troner øverst på herremagasinets sexy-liste. Forrige gang hun stakk av med seieren var i 2006.

- Jeg må smi mens jernet er varmt. Snart vil jeg kun bli tilbudt roller som mor før det til slutt stopper helt opp, sier stjernen i intervjuet med Esquire, og påpeker alderen sin. Johansson legger til at hun vil gjøre det som skal til for å forhindre at det skjer.

DIAMANTRING: Ringen Johansson hadde på seg under filmfestivalen i Venezia satte fart på forlovelsesryktene. Foto: PA PHOTOS

For å holde seg attraktiv i filmindustrien er Johansson særdeles aktiv. I tillegg til å være aktuell med kinofilmene «Under The Skin» og «The Don», hvor hun spiller kjæresten til en pornoavhengig, står hun på rollelisten til en rekke kommende filmer som blant annet «Chef», «Lucy» og «The Avengers».

Mellom slagene har hun forlovet seg med den franske journalisten Romain Dauriac. Det var ringen hun bar på «Under The Skin»-premieren i Venezia i september som avslørte forlovelsen.

Johansson har tidligere vært gift med skuespiller Ryan Reynolds, men etter bare to års ekteskap gikk de hvert til sitt i 2010.

Les også

Mer om

  1. Hollywood

Flere artikler

  1. Scarlett Johansson forlovet med sin nye kjæreste

  2. Scarlett helt alien

  3. Opplysninger til VG: Scarlett-scener forblir norske

  4. Scarlett Johansson trekker seg fra transrolle etter kritikk

  5. Scarlett Johansson best betalt av Hollywoods kvinner

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder