GIKK I BAKKEN: Både Nicole Kidman og fotografen endte på alle fire på fortauet. Mens Kidman raskt ble hjulpet på bena, var det ingen som hjalp paparazzifotografen, som hadde fotoutstyret sitt i sekken. Foto: ALL OVER PRESS

Nicole Kidman kjørt overende av fotograf på sykkel

Nicole Kidman (46) ramlet på alle fire da en mann som forsøkte å ta bilde av henne i New York, i stedet syklet rett på filmstjernen.

ARTIKKELEN ER OVER SEKS ÅR GAMMEL

Avisen Daily Mail omtaler hendelsen og viser en serie bilder av en tydelig forfjamset Kidman som får hjelp til å komme seg opp fra bakken.

Både sykebil og politi ble tilkalt, og Kidman skal ha blitt behandlet for småskader etter krasjen.

FORTUMLET: Kidman på fortauet. Foto: ALL OVER PRESS

Sammenstøtet skjedde etter at den australske skuespillerem hadde vært gjest på moteuken. Da hun var på vei tilbake til hotellet sitt, skal altså fotografen på sykkel ha sett sitt snitt til å forevige stivpyntede Kidman.

Kan bli søksmål

Men det var ikke sykkelfotografen Carl Wu som fikk blinkskudd - derimot var det andre paparazzifotografer som stimlet sammen og sikret seg bilder av dramatikken.

Kidman var ifølge Daily Mail rasende, og hun vurderer angivelig å saksøke fotografen.

Bildene viser at også fotografen gikk i bakken.

Kidman skal etter hendelsen ha haltet inn på hotellet. 46-åringen var for anledningen iført knesid designkjole og høye hæler.

Det er forbudt å sykle på fortauene i New York, så uavhengig om Kidman saksøker eller ikke, så kan fotografen ende opp med å bli bøtelagt.

FØR UHELLET: Her sitter en smilende Nicole Kidman under Calvin Kleins moteshow i New York torsdag - kort tid før det ublide sammenstøtet med en altfor ivrig fotograf. Foto: AFP

FØLG RAMPELYS PÅ FACEBOOK

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder