TØFF TID: Bill Cosby ha fått en rekke sexanklager mot seg den siste tiden. Komikeren har foreløpig ikke uttalt seg om anklagene. Foto:Lucas Jackson,Reuters

Politiet: Har avhørt ny kvinne i Bill Cosby-saken

Los Angeles-politiet sier de har snakket med en kvinne som hevder at hun kan ha vært utsatt for mulige seksuelle overgrep av Bill Cosby (77).

  • Stian Eisenträger

Artikkelen er over fem år gammel

Politiets talsperson Jane Kim sier etterforskere møtte kvinnen fredag, men kunne ikke gi ytterligere detaljer, melder nyhetsbyrået Associated Press.

Politisjef Charlie Beck gikk torsdag ut med en oppfordring til alle som mener de er blitt utsatt for seksuelle overgrep fra Bill Cosby om å melde seg til politiet, uansett om sakene er så gamle at de er blitt foreldet.

Bill Cosbys advokat har foreløpig ikke kommentert politiets uttalelse. Cosby har lenge latt anklagene mot ham forbli ubesvarte, men torsdag gikk han til motangrep.

Den amerikanske komikeren ble tidligere denne uken saksøkt saksøkt av Judy Huth (55), som hevder han tvang henne til å utføre seksuelle handlinger med ham for 40 år siden.

Judy Huth har hevdet at komikeren ga henne drinker og deretter forgrep seg mot henne på Playboy Mansion rundt 1974, da hun var 15 år gammel.

Ifølge CBS har Cosbys advokat, Marty Singer, saksøkt Huth for utpressing. Ifølge advokaten forsøkte kvinnens advokat først å få 100.000 dollar for at hun skulle holde munn om påstandene, og deretter skal de ha økt beløpet til 250.000 dollar, nærmere 1,8 millioner kroner, etter hvert som flere kvinner sto fram med anklager.

Cosby krever ifølge TMZ, både erstatning og at Huths søksmål avvises.

Mer om

  1. Bill Cosby
  2. Hollywood

Flere artikler

  1. Bill Cosby går til motsøksmål

  2. Bill Cosby saksøkt for overgrep

  3. Påtalemyndigheten vil ikke sikte Bill Cosby

  4. Cosby tapte forsøk på å få henlagt overgrepsanmeldelse

  5. Kona forsvarer Cosby: - Hvem er offeret?

  6. Nye sexanklager: Nå sier Janice, Marcella og Autumn at Bill Cosby forgrep seg på dem

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder