RING PÅ FINGEREN: I dag skal Jenny Skavlan og Thomas «Fingeren» Gullestad gi hverandre sitt ja. For syv måneder siden delte Skavlan et bilde (innfelt) der hun kysser forloveden sin iført brudeslør og hvit skjorte. Foto: JENNY SKAVLAN, INSTAGRAM (gjengitt med tillatelse)

Jenny og «Fingern» gifter seg i dag

Allerede for to år siden avslørte Jenny Skavlan at hun drømte om en eksklusiv brudekjole. Ekspertene håper stilikonet har designet kjolen selv.

 • Jennifer Bråthen
 • Marthe Berg

Artikkelen er over seks år gammel

Jenny Skavlan (27) har vært sammen med den tidligere «Klovner i kamp»-musikeren Thomas «Fingern» Gullestad (33) siden 2008. I dag gifter paret seg, og forventningene til Skavlans valg av brudekjole er skyhøye.

- Det som er helt sikkert er at det ikke blir noen bløtkakekjole. Det blir en kjole med sjel, sa Skavlan for to år siden til MinMote.

Hun avslørte også at hun drømte om de eksklusive vintage-kjolene til den italienske designeren Valentino.

Vielsen vil bli holdt i et ombygget industrilokale på Norsk Design- og Arkitektursenter i Oslo, før gjestene forflytter seg til Kulturkirken Jakob for selve bryllupsfesten.

Det er ventet en rekke celebre gjester til begivenheten.

På Instagram har Jenny Skavlan delt noen av bryllupsforberedelsene. I løpet av den siste uken har hun blant annet avslørt hvilke brudesko hun skal ha, samt dansesko. Hun har også lagt ut et bilde av et målebånd sammen med hvite, broderte blomster og silkesløyfer.

Sart og eksklusivt

- Jeg tror ikke Jenny har gått bort fra drømmekjolen. Valentino er kjent for sine sarte og eksklusive materialer. Hun har jo allerede avslørt noen detaljer som broderte blomster og 50-tallsinspirerte brudesko. Hvis dette indikerer stilen hun satser på, får vi nok se henne i en kjole med vintagepreg og sjel, slik hun forespeilet for to år siden, sier MinMote-ansvarlig Sonia Huanca Vold, som håper Skavlan designer kjolen selv.

SOMETHING BLUE: Jenny Skavlan har ikke avslørt om hun skal designe brudekjolen selv, men denne uken la hun ut et bilde som kan indikere at hun har en finger med i spillet. Til venstre er bilde av Skavlans sko til den store dagen - ett par brudesko og et par danseko. Foto: JENNY SKAVLAN, INSTAGRAM (gjengitt med tillatelse)

Også stylist i Elle, Caroline Skjelbred, tror Skavlan har selv har bidratt til å skape drømmekjolen. Hun håper Skavlan vil kline til med flere brudekjoler.

- Om hun ikke har sydd den, så har hun nok vært med på å designe den. Det hadde vært gøy om vi fikk se noen lekre vintage-blonder fra Italia og et gammeldags slør. Og jeg håper hun har én kjole under vielsen og én til festen, sa hun til MinMote denne uken.

Å gi nytt liv til gamle klær har blitt Jenny Skavlans signatur, og hun har flere ganger blitt kåret til Norges best kledde.

Sy-ferdighetene og interessen for omsøm har hun fått fra sin mor som er kostymedesigner og tekstilkunster.

Skavlan har også gjort stor suksess med både egne kolleksjoner for kleskjeden Bik Bok, og som forfatter av håndarbeidsbøkene «Sy om» og «Sy om - igjen».

STILSIKKERT PAR: Skavlan er kjent for sin særegne klesstil. Forloveden Thomas Gullestad viser her at han ikke har problemer med å matche henne. Bildet er tatt på Ekebergrestauranten i fjor sommer. Foto: JENNY SKAVLAN, INSTAGRAM (gjengitt med tillatelse)

I løpet av de to siste årene har Skavlan vist seg i en rekke egendesignede kjoler. En av de meste oppsiktsvekkende var den omsydde brudekjolen fra 80-tallet hun bar i forbindelse med delfinalen i Melodi Grand Prix i Larvik i fjor.

Tilbakemeldingen Skavlan fikk på kjolen var svært positive, og bildet fikk over 6500 likes.

Lekte brud

Hun fikk også mye oppmerksomhet for den svarte, omsydde blondekjolen hun bar i forbindelse med Cotsume Awards i vinter. Kjolen hadde tidligere tilhørt 20-talls divaen Gloria Swanson.

Bildene er imidlertid bare noen av flere bilder Skavlan har delt med sine følgere på billeddelingstjenesten, som viser hennes fascinasjon for kjoler, egendesign og forberedelsene til den store dagen.

For syv måneder siden la Jenny Skavlan ut et bilde av seg selv der hun kysser forloveden sin. På bildet er hun iført brudeslør og hvit skjorte. I dag går drømmen i oppfyllelse - hun står brud på ekte.

I går kveld avslørte hennes forlovede Thomas Gullestad at han var klar for å gifte seg iført et antrekk fra den amerikanske designeren Tom Ford.

Les også

 1. Jenny Skavlan gifter seg

  (VG Nett) Thomas «Fingern» Gullestad (31) har fridd til Jenny Skavlan (25) og fått ja.
 2. Full pakke for «Finger'n»: Norges nye stjernepar

  Grandiosa-baben Jenny Skavlan (21) og tidligere «Klovner i kamp»-medlem Thomas «Fingern» Gullestad (27) er blitt…
 3. Jenny Skavlan i brudekjole i MGP

  LARVIK (VG) Den kommende bruden Jenny Skavlan (26) stilte i en gammel brudekjole på den siste MGP-delfinalen.

Flere artikler

 1. Pluss content

  Sommerens vakreste kjendisbruder

 2. Nygifte Fingern: - Det falt en tåre

 3. Jenny Skavlan har født – datteren skal hete Åse

 4. Thomas «Fingern» forteller om frieriet til Jenny Skavlan

 5. Dette kostet Kim og Kanyes bryllup

Fra andre aviser

 1. Slik får du et billigere, men ikke dårligere bryllup

  Bergens Tidende
 2. Skal du i bryllup i sommer? Slik unngår du «kleskrise»!

  Fædrelandsvennen
 3. Sybølgen

  Fædrelandsvennen
 4. Det er mange grunner til å børste støv av symaskinen

  Bergens Tidende
 5. – Jeg blander alle slags stiler, farger og plagg som Jan Thomas mest sannsynlig ikke ville likt

  Fædrelandsvennen

VG Rabattkoder

Et kommersielt samarbeid med kickback.no