MED MAGE: Supermodellen Adriana Lima venter sitt andre barn. På onsdag var hun på en butikkåpning i New York. Foto: Getty

Har du sett på magen?

Den brasilianske supermodellen Adriana Lima (30) på rød løper med gravid mage. Lima venter sitt andre barn.

Tommy H. Brakstad
ARTIKKELEN ER OVER SYV ÅR GAMMEL

For en måned siden kunne supermodellen Adriana Lima stolt fortelle at hun var gravid med sitt andre barn. Lima er kanskje mest kjent for å være en Victoria's Secret engel siden 2000.

Onsdag var hun ute og luftet den voksende magen på rød løper.

Har en datter fra før
Supermodellen hadde på seg en åletrang kjole da klokkemerket IWC tok en bit av det store eplet - New York. Klokkemerket åpnet egen merkevarebutikk.

Den 30 år gamle modellen har fra før en to år gammel datter med ektemannen, basketspiller Marko Jaric.

Lima var ikke den eneste som hadde tatt turen til åpningen. Også Victoria's Secret-kollega Karolina Kurkova var på plass for klokkemerket. Bokseren Evander Holyfield var også innom.

(Saken fortsetter under bildet.)

PÅ KLOKKEÅPNING: Lima her sammen med Karolina Kurkova og bokseren Evander Holyfield. Foto: Getty Foto: Getty

Begynte modellkarriere som 15 åring
Adriana Lima startet å jobbe som modell da en skolevenninne ville melde seg på en modellkonkurranse. I en alder av 15 vant hun Fords «Supermodel of Brazil».

Hun har vært på forsiden av internasjonale utgaver av Vogue and Marie Claire. Lima har også prøvd seg ut som skuespiller. Hennes første rolle var med Mickey Rourke og Forest Whitaker i «The Follow». Hun har også spilt seg selv i tv-seriene «How I Met Your Mother» og «Ugly Betty».

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder