FORHANDLER: Ifølge Hollywoodreporter.com, skal Winona Ryder være i forhandlinger om en rolle som motorsykkeljente i filmen «Homefront». Foto: Ap

Winona Ryder forhandler om en rolle i «Homefront»

(VG Nett) Skuespiller, Winona Ryder er nå i forhandlinger til en rolle i filmen «Homefront». Går avtalen i boks vil hun dukke opp på lerrettet sammen med blant andre Jason Statham.

Mathias Reierth
ARTIKKELEN ER OVER SYV ÅR GAMMEL

Det er Sylvester Stallone som har skrevet manuset på filmen hvor det så langt er klart at Jason Statham og James Franco skal spille. Nå kan det hende at de også vil bli flankert av skuespiller, Winona Ryder. Det skriver Hollywoodreporter.com.

Barneskuespilleren, Izabela Vidovic skal også bli en del av produksjonen som etter planen skal igangsettes 24. september i New Orleans.

Det er Gary Fleder som skal regissere filmen.

«Homefront» er basert på en bok av Chick Logan, og historien dreier seg rundt en tidligere agent, som flytter til en liten by i håp om et stille liv. Agenten spilles av Jason Statham, og det er lett å tenke seg at livet blir alt annet enn rolig i action-filmen.

Ryder er har akkurat spilt inn filmen «The Iceman», en thriller hvor hun spiller sammen med blant andre Chris Evans og Michael Shannon.

Den nye filmen «Homefront», skal i likhet med «The Iceman» prodseres av Millennium Films. Om avtalen går i orden, vil Ryder spille en tidligere motorsykkeljente i filmen. Vidovic vil spille Stathams datter.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder