EKTEPAR: Hugh Hefner (90) og 60 år yngre Crystal Hefner på en premiere for en tid tilbake. Foto: AFP

Hugh Hefners kone Crystal fjernet brystimplantatene

Crystal Hefner (30) skal ha fått alvorlige helseproblemer på grunn av silikonen. Nå viser hun frem sitt nye jeg.

ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

Playboykongens unge kone fikk operert ut silikonen fra brystene tidligere denne måneden. Nå forteller hun åpent på Instagram om hvordan hun tok grep etter mange måneder med sykdom – som hun hevder skyldtes nettopp implantatene.

«Sunnere og friskere», skriver 30-åringen under et bilde av seg selv i bikini. Hun har også lagt ut et bilde fra klinikken etter inngrepet (se bildene lenger ned artikkelen).

«Jeg bruker 2016 til å gjenvinne helsen og omfavne meg selv og elske meg for den jeg opprinnelig er. Tusen takk for overveldende støtte. Jeg elsker dere», skriver hun til sine 3,6 millioner følgere.

Husker du? Hugh Hefner giftet seg med unge Crystal

Crystal informerte i mars i år om at hun i perioder hadde så store smerter at hun ikke klarte å komme seg ut av sengen.

«Det har vært så vondt å føle at livet passerte rundt meg uten at jeg selv kunne ta del i det», har hun skrevet på Facebook.

Artikkelen fortsetter under bildet.

https://www.instagram.com/p/BIFvd3JDBlY

Fru Hefner skal lenge ha trodd at hun led av Borreliose, som skyldes flåttbitt. De siste månedene skal hun imidlertid ha kommet frem til at symptomene skyldtes brystinnleggene. Hun forklarer på Instagram og på Facebook hvordan hun mener silikonen har skadet immunforsvaret hennes og «forgiftet kroppen».

«Immunforsvaret kjemper konstant mot dem og gjør det lettere disponibel for andre sykdommer», mener Playboy-modellen.

Hugh og Crystal Hefner forlovet seg i 2010 og giftet seg på nyttårsaften 2012. Planen var at de skulle giftet seg tidligere, men Crystal avlyste kun fem dager i forveien.

Crystal er ikke den eneste celebriteten som har kvittet seg med silikoninnlegg. I 2011 valgte Victoria Beckham (42) å fjerne sine kunstige bryster. Norske Lene Alexandra Øien (34) gjorde det samme i 2008 hun ble opptatt av helse og skiftet image for noen år siden.

https://www.instagram.com/p/BIDKHdlj4uz

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder