SØKER HJELP: Sandra Bullocks ektemann Jesse James har tatt inn på en behandlingsinstitusjon. Foto: AP

Sandra Bullocks ektemann får hjelp

(VG Nett) Utroskapsskandalen har satt ekteskapet til Jesse James og Sandra Bullock på en alvorlig prøve. Nå har James valgt å søke hjelp.

  • Geir Arne Kippernes

Artikkelen er over ti år gammel

- Jesse sjekket selv inn på behandlingsinstitusjonen. Han har innsett at det er på tide at han søker hjelp for sin egen del, for familien og for å redde ekteskapet, sier James' pressetalsmann i en uttalelse, gjengitt av people.com.

Sandra Bullock holdt en rørende takketale etter å ha mottatt Oscar for beste kvinnelige skuespiller tidligere i år. I talen fikk ektemannen Jesse James skryt og takk av skuespilleren, men kort tid etterpå begynte utroskapsryktene å svirre.

Les også:- Jesse James notorisk utro

- notorisk utro

Tatoveringsmodellen Michelle McGee sto frem og fortalte at hun har hatt et elleve måneder langt forhold med Bullocks ektemann.
Hans ekskone - og eks-pornostjerne, Janine Lindemulder, har hevdet at James alltid har vært utro. Ifølge kjendisnettstedet TMZ er James nå lagt inn på rehabiliteringsklinikken Sierra Tucson i Arizona, som har spesialisert seg på behandling av alkohol-, narkotika- og sexavhengighet.

Les også:Sandra Bullock avlyser premierer

- Etter eget ønsket

40-åringen sjekket inn på rehabiliteringsklinikken fredag. Ifølge James' talsmann skjedde dette etter hans eget ønske. Oppholdet skal ikke være etter krav fra hans kone gjennom fire år, ifølge talsmannen.

Les også:Alle snakker om «Oscar-forbannelsen»

Les også

Mer om

  1. Hollywood

Flere artikler

  1. Michelle McGee: - Ingen glemmer at jeg ødela ekteskapet deres

  2. Bullocks mann uten ring

  3. Raser mot mobbing av Bullocks ektemann

  4. Jesse James' elskerinne ber om unnskyldning

  5. - Jesse James er notorisk utro

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder