- Kommer til å ta «Grease»-publikum med storm!

LØREN (VG Nett) Den meriterte skuespilleren Ingar Helge Gimle er meget imponert over «Grease»-vinnerne Sofie (21) og Bjørnar (20) før premieren denne uken.

Artikkelen er over 11 år gammel

Sofie Bjerketvedt og Bjørnar Reime Erlandsen gikk helt til topps i TVNorges jakt på hovedrolleinnehaverne til «Grease»-musikalen i Oslo Spektrum. Torsdag denne uken er det premiere på showet.

- Sofie og Bjørnar kommer til å ta hele Oslo Spektrum med storm. De er syv tusen ganger flinkere enn det vi var på samme alder. Hver generasjon blir jo bare bedre og bedre. Jeg vet ikke hvor dette skal ende, sier Gimle til VG Nett.

Les og se VGTV: Sofie og Bjørnar vant «Grease»-finalen

Les flere Rampelys-nyheter her!

- Følte meg feilplassert

VGTV fikk være med på siste forberedelser før premieren, og nå har det virkelig gått opp for de to hovedrolleinnehavnerne at de skal spille foran tusenvis av mennesker. Showet er nemlig så godt som utsolgt.

- I begynnelsen følte jeg meg litt feilplassert, for da hadde vi jo på en måte konkurrert hele tiden, også stod man her alene. Jeg følte at jeg måtte bevise noe, men så måtte man jo ikke det. Nå vet jeg at det er jeg som er Sandy, forteller Sofie Bjerketvedt til VG Nett.

Også motspiller Bjørnar Reime Erlandsen forteller at det er stor forandring å være med på TV-programmet og prøvene til forestillignen.

- Man slipper den nervøsiteten om at om en uke så skal jeg kanskje ikke gjøre dette lenger. Motivasjonsmessig blir det en helt annen greie, sier han.

Les også «Grease»-bloggen og vinn billetter til premieren!

Flere truseløft?

Det er Tom Sterri som produserer Grease-musikalen. Etter en lang periode med leting etter skuesillere til hovedrollene, er han nå bare lykkelig.

- Jeg er overlykkelig når jeg ser en gjennomkjøring som dette. Jeg synes de er fabelaktige, og de kommer til å bli en veldig bra Danny og en veldig bra Sandy, sier han.

Sofie Bjerketvedt fikk mye oppmerksomhet da hun stod for en turseglipp under jubelscenene etter seiren i «Grease»-programmet. Det blir nok ikke flere truseløft, men publikum kan likevel vente seg noe i samme sjanger, skal vi tro skuespillerne.

- Noe i den duren, ja, men det er litt mer kompliserte løft, forklarer Bjørnar.

SKRYT: Ingar Helge Gimle er over seg av begeistring for hovedrolleinnehavner i Grease-oppsettingen. Foto: Merete Gamst, VG Nett

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder