Britney Spears risikerer seks måneders fengsel

FENGSEL: Britney Spears risikerer seks måneder i fengsel. Foto: AFP

«Brit-And-Run»

Britney Spears risikerer opptil seks måneders fengsel etter å ha kjørt uten førerkort og stukket av etter å ha bulket en annen bil.

Artikkelen er over 12 år gammel

Fredag ble det tatt ut tiltale for hendelsen som fant sted på en parkeringsplass utenfor Studio City i Los Angeles 6. august i år.

En talsmann for stadsadvokaten i Los Angeles opplyser at dersom Britney blir funnet skyldig etter tiltalen, risikerer hun inntil seks måneders fengsel og en bot på rundt 5.500 kroner.

Beviser er det rikelig med, ettersom Britneys famøse kjøretur og uheldige forsøk på å parkere ble videofilmet av en paparazzifotograf.

Filmen viser hvordan hun svinger inn på plassen og kjører på en annen bil idet hun skal parkere. Ifølge CelebTV.com skal artisten ha slengt opp døra like etter krasjen slik at hun laget en ny bulk i den andre bilen.

Etter å ha sjekket skaden på sin egen bil, forlater hun deretter stedet som om ingenting skulle ha hendt.

Flere problemer

Fra før er 25-åringen i hardt vær. En domstol i Los Angeles stemplet henne tidligere i uka «vanemisbruker» av narkotiske stoffer og alkohol, og slo fast at hun måtte la seg teste for eventuelt misbruk to ganger i uka om hun vil beholde retten til dagens samvær med barna sine.

Spears har to små barn sammen med sin fire år eldre eksmann Kevin Federline, som har gått rettens vei i et forsøk på å få en større del av ansvaret for dem.

Paret har i dag delt omsorg for barna og har en avtale som innebærer at guttene Sean Preston (2) og Jayden James (1) tilbringer halvparten av tida hos dem begge.

Federline ønsker en større del av omsorgen, med henvisning til Britney Spears ville festing, narkotika- og alkoholmisbruk og besynderlige oppførsel.

(Kilde: VG Nett/NTB)

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder