Aqua-Lenes sexavsløringer

(VG) Lene Nystrøm kommer med dristige avsløringer i et intervju med det engelske magasinet FMH. Her forteller hun blant annet hvordan gutta i Aqua beføler henne.

Artikkelen er over 20 år gammel

- Du hører kjærestene til gutta fortelle at han har en stor eller liten en, og da vil du jo gjerne sjekke om det stemmer.

Mye jobbing

Aqua-Lene er nå i København med «de danske drenge». Fredag lanserte de sitt annet album «Aquarius», som foreligger i butikken i dag. Så nå er det bare jobb, jobb, jobb, men i fjor var det tid til litt fest og fyll.

- Min fulleste natt på byen var i fjor vår. Jeg var i Paris sammen med en av mine beste venner. Jeg hadde nettopp brutt med kjæresten min.

Så jeg var klar for å gå ut og ha det moro. Vi dro til en kuul restaurant og tok noen drinker. Og så kommer Frederik, prinsen av Danmark, inn i lokalet. Vi snakker litt med ham, og tar noen drinker til. Og så går vi alle ut. Vi er helt totalt drita. Vi går tilbake til hans leilighet. Ingenting skjer, men jeg tror det var «noe» i luften, sier Lene til magasinet.

Hun avslører også at hun har møtt prins Albert, prinsen av Brunei og rapstjernen Puff Daddy. Puff Daddy, som også er kjent for forholdet til Jennifer Lopez og en skyteepisode i New York, flørtet vilt med Lene Nystrøm.

- Han prøvde seg skikkelig hardt. Men han hadde bare den verste sjekkekommentaren jeg har hørt. Han sa: «Når du går i gatene i New York kan du føle deg trygg, jente. For du går sammen med Puff Daddy». Er ikke det dårlig? Jeg motsto ham med letthet. Han er for glatt, sier Lene Nystrøm, som stadig vekk blir kontaktet av lesbiske jenter.

Ikke lesbisk

- De sier: «Du er lesbisk, men du vet det ikke ennå. Når du vet det, må du la oss få vite det!» Det er smigrende, men jeg er overbevist om at jeg ikke er lesbisk. Jeg kan kysse en jente en gang iblant, men det er ingenting i skapet.

Aqua-Lene følger for øvrig moten, og har nettopp fått piercing i høyre brystvorte.

- Det var en stor Hell's Angel-type som gjorde det i Soho. Jeg føler meg så sexy med det. Når du har små pupper, som meg, så synes jeg piercing ser ålreit ut. Men det er mer vulgært når du har store pupper.

- Jeg har dratt til en doktor for å snakke om å få silikonpupper. Men jeg tror ikke jeg gidder. Det er bedre å ha små pupper når du står på scenen og rocker.

En gang Lene Nystrøm sto på scenen, ble hun for øvrig strippet av publikum.

- Jeg ble dratt inn i folkemengden, og toppen min ble dratt av. Jeg var halvnaken og alle i publikum befølte meg, avslører den sexy stjernen.

Les også

 1. Aqua-Lene kollapset

  (VG NETT) Den svimlende farten på pop-karusellen førte til at Aqua-Lene kollapset.
 2. Aqua sang for de fattige

  (VG NETT) Aqua var blant dem som i går kveld entret scenen under den italienske San Remo-festivalen.
 3. -Jeg er ingen hjerteknuser

  Aqua-Lene sier hun har det kjempebra med sin nye kjæreste. Men ingen har fått henne til å føle så sterkt som Morten…
 4. Ulovlig Aqua på Internett

  Over to uker før Aquas nye CD slippes i platebutikkene, er det fullt mulig å laste ned alle sporene fra «Aquarius» i sin…

Mer om

 1. Aqua

Flere artikler

 1. -Jeg er ingen hjerteknuser

 2. - Aqua-Lene fikk nye silikon-pupper

 3. Mangler tittel

 4. Ekteskapsbrudd for miss Mona

 5. Supermodell viser tenner

Fra andre aviser

 1. Se kart: Her kan det bli oppdrett til havs

  Bergens Tidende

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder